Jó lesz ez a cipő nyáron első szandálnak? (link)
Figyelt kérdés
Most tanulgat járni,14 hónapos,már elég jól megy,de igazi kemény talpú cipője még nem volt,és az. utcán se sétálgat még.De nyárra(melegebb tavaszi napokra)már biztosan szaladgálni fog
2012. ápr. 7. 19:28
2/3 anonim válasza:
Fontos, hogy stabilan tartsa a bokáját.
A zárt orr akkor előnyös, ha motorozik vagy kisautóval megy (bár lehet, hogy emiatt hamar le fog kopni a szandi eleje), ill. homok/kavics nem megy be a cipő orránál.
Praktikusság miatt én is a tépőzárast preferálnám, de az én kislányom minden tépőzáras cipőt pár perc alatt levesz a lábáról, ezért én csatos szandit vettem neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!