Mit lehet tenni ha nemalszik a baba?
Figyelt kérdés
Kisfiam lassan 2 hónapos lesz. Születésétől kezdve alig alszik. éjjel maximum 2-3 órát. Nappal van, hogy ennyit se. Nagyon nehezen alszik el, de csak ringatassal, és ha elis alszik pár perc és kinyitja a szemétEzmelett hasfájós is, anyatejet és tápszert is kap. Esetleg valami tanács??2012. ápr. 22. 12:42
11/16 anonim válasza:
Az én lányom is keveset aludt, alszik, na de ez tényleg nagyon kevés! Igaza van a többieknek, ennek idegrendszeri éretlenség lehet a vége, mert az biztos, hogy alvás közben sokat fejlődnek a picik. Én a napi 9 összórás alvásunkat keveseltem. Szóval, szerintem, ne hagyd magad, és újra menjetek kivizsgálásra, több dokihoz is. Akár alvásterapeutához, alváspszichológushoz.
Nem akarom rád hozni a frászt, de ez tényleg nem normális!
12/16 A kérdező kommentje:
Voltunk neurologusnal is...es ott is mindent rendben tallatak :S mar mondtak azt is az orvosok hogy lehet orokletes dolog is,mert volt mar a csaladban ennyire rosszalvo baba.
2012. máj. 4. 11:51
14/16 A kérdező kommentje:
Nem..termeszetes szules volt 15 ora utan szuletett meg
2012. máj. 5. 13:27
15/16 anonim válasza:
Csak azért kérdeztem mert ugye arra is emlékeznek még és nálam úgy volt hogy jött a doki reggel és mondta hogy szülés lesz ,ami miután megtudtuk hogy ikrek csak is császár lehetett,viszont annak örültem volna ha kaptam volna egy kis oxitocint hogy a fiúk kicsit észrevegyék hogy valami történni fog de semmit nem kaptam őszintén még sajnáltam is őket hogy csak úgy kikapják a nagyvilágba és nálunk szerintem még ezért is nincs alvás mert más semmi oka nincs már se fogak se mozgásfejlődés se pocifájdalom semmi....de akkor nálatok lehet ez csak most egy átmeneti állapot ha azt mondják nem gond akkor legyél kitartó és türelmes ,reméljük mihamarabb többet és tovább alszik:)
16/16 A kérdező kommentje:
koszonom a biztatast ,enis remelem h.javulni fog..
2012. máj. 14. 12:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!