Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit lehet tenni ha nemalszik...

Mit lehet tenni ha nemalszik a baba?

Figyelt kérdés
Kisfiam lassan 2 hónapos lesz. Születésétől kezdve alig alszik. éjjel maximum 2-3 órát. Nappal van, hogy ennyit se. Nagyon nehezen alszik el, de csak ringatassal, és ha elis alszik pár perc és kinyitja a szemétEzmelett hasfájós is, anyatejet és tápszert is kap. Esetleg valami tanács??

2012. ápr. 22. 12:42
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Éjjel 2-3 óránként ébred?

Babakocsiban sem alszik?Én a szobában is abban altattam illetve kendőben is aludt, de azt meg én nem szerettem. Kisfiam 5 hónapos,de még egybe 4 órát nem aludt se éjjel se nappal. Nekünk is ilyen volt, 3 hónapos korától jobb lett, alább hagyott a hasfájás. Adtam neki gripe watert, esetleg próbáld ki te is.

2012. ápr. 22. 12:56
 2/16 anonim ***** válasza:
az álmosság jeleit se mutatja? vagy álmos és mégsem alszik?
2012. ápr. 22. 12:58
 3/16 anonim ***** válasza:

de nem is álmos? Elvan magában? vagy sír, nyűgös?

nem öltözteted túl? Nem éhes? ha hasa fáj, próbáljátok ki az Espumisan cseppet, vagy az Infacolt, nekünk csodát tett, és vigyed sokat levegőre.

2012. ápr. 22. 13:07
 4/16 anonim ***** válasza:
2 hónaposan már itt tartasz,atya világ mi lenne veled az én helyemben??16 hónapja ezt csinálom két kis manóval:)))
2012. ápr. 22. 13:27
 5/16 A kérdező kommentje:
almos,vorosek a szemei..de nemalszik..sokszor nyaugos es sir..csak kezben nyugodt..de azis csak ha jarkalok vele. eddig kint aludt a levegon,mar azsem tetszik neki..egyfolytaban sir kint..espumisan,infacol nemhatott,most fogjuk kiprobalni a gripe watert..igen itt tartok mert nemhiszem h.normalis dolog hogy hajnali 3tol este 9ig egyfolytaban fentvan ..mert ilyen is van ...
2012. ápr. 26. 12:07
 6/16 A kérdező kommentje:
nem 2-3 orankent ebred,hanem annyit alszik osszesen..van hogy annyit sem
2012. ápr. 26. 12:08
 7/16 anonim ***** válasza:
Bizony ismerős,de jobb ha kezdesz beletörődni ezek majd idővel megoldódnak,lesznek még rosszabbak is és te mint minden anyuka erre vállalkoztál szóval ne csüggedj te csak annak örüljél mindig ha mosolyogni látod az egészséges gyermeked:))
2012. ápr. 26. 13:11
 8/16 A kérdező kommentje:
En nem magam miatta aggodok,hanem er´te,hogy jo e az neki hogy ennyit fentvan...mert a konyvek,orvosok szerint nem
2012. ápr. 26. 15:01
 9/16 anonim ***** válasza:

szia, harmadik vagyok. Én sem hiszem, hogy ez normális. Ha úgy gondolod, hogy evett eleget, nincs melege, nem fázik, nem fájhat a hasa, és akkor sem nyugszik meg, akkor vidd a dokihoz, és légy erőszakos, hogy küldjön el vmi kivizsgálásra...

nekem is nagyon sokat fent volt a lányom, de hogy 1 nap alatt összesen 2-3 órát aludjon(vagy nem jól értem??), az tuti káros az idegrendszerének, nem beszélve a Tiedről...

2012. ápr. 28. 12:30
 10/16 A kérdező kommentje:
jol ertetted...mostmar nappal semmit nemalszik ejjel pedig azt a 3 orat joesteben pict tobbet,de akkor utanna meg nyugosebb...sok kivizsgalason voltunk mar,de allitolag minden rendben van.
2012. máj. 3. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!