Mit lehet tenni ha nemalszik a baba?
Éjjel 2-3 óránként ébred?
Babakocsiban sem alszik?Én a szobában is abban altattam illetve kendőben is aludt, de azt meg én nem szerettem. Kisfiam 5 hónapos,de még egybe 4 órát nem aludt se éjjel se nappal. Nekünk is ilyen volt, 3 hónapos korától jobb lett, alább hagyott a hasfájás. Adtam neki gripe watert, esetleg próbáld ki te is.
de nem is álmos? Elvan magában? vagy sír, nyűgös?
nem öltözteted túl? Nem éhes? ha hasa fáj, próbáljátok ki az Espumisan cseppet, vagy az Infacolt, nekünk csodát tett, és vigyed sokat levegőre.
szia, harmadik vagyok. Én sem hiszem, hogy ez normális. Ha úgy gondolod, hogy evett eleget, nincs melege, nem fázik, nem fájhat a hasa, és akkor sem nyugszik meg, akkor vidd a dokihoz, és légy erőszakos, hogy küldjön el vmi kivizsgálásra...
nekem is nagyon sokat fent volt a lányom, de hogy 1 nap alatt összesen 2-3 órát aludjon(vagy nem jól értem??), az tuti káros az idegrendszerének, nem beszélve a Tiedről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!