Anyukák lehetne egy kérdésem?
Érdeklődni szeretnék,hogy mennyiből éltek meg egy hónapban,és mennyit költötök a babára?Hány gyermeketek van?
Azért lenne fontos,mert gondolkodunk mikor vállaljuk a 2. babánkat,és kíváncsi vagyok mások mennyiből élnek meg,hogy a jelenlegi kereset elég lenn-e vagy várjunk egy évet amikor már jobban belendül a munka.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Nem vettem rossz néven dehogy.Azért izgulok emiatt annyira,mert gyerekkoromban sokat nélkülöztünk,ügyesen megtanultam spórolni,és sokszor fájt a szívem,hogy, nem tudok venni a büfében egy szendvicset ha éhes voltam,nem anyukám tehet róla egyedül nevelt,hiába adott apukám gyerektartást,azért az nem ugyanaz mint 2 ember fizetése.Az utóbbi 6-8 évben már jó körülményeink voltak,aztán főiskolára mentem,kolis voltam ugye,egy kolisnak sokat kell spórolni nem volt probléma mert megtanultam.
Aztán 2. ban terhes lettem,a párom szintén főiskolás,suli mellett dolgoztunk,lakásunk van,a gyes+családival kb 130-140ünk volt,de ez mindenre elég volt,akkor a párom nem talált munkát,pár hónapja,és hiába volt meg mindene a kisfiunknak,hónap végén már nagyon meg kellett gondolni,mire van szükség jobban.Akkor elkezdtünk egy válallkozást+ talált egy jó állást a párom így havi kb 200ezrünk lesz az elkövetkezendő hónapokban.Tudom milyen ha az ember nélkülöz,és borzalmasan éreztem magam.Azért gondolkoztam megkérdezem 200ezerre bevállaljuk-e majd a 2.babát 1 éven belül,vagy várjuk meg még jobban állunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!