Ti hányszor használjátok a proszívós orrszívót naponta megfázás esetén?
2.vagyok
nekem a doki így mondta:
orrsprayt befújni majd 2-3 perc múlva szívni majd orcsepp-ez utóbbit nem minden szívás után hanem csak napi 2-3-szor,Az utolsó cseppentés lefekvéskor van leszívás után.
Remélem tudtam segíteni.
Aranyosak vagytok, köszönöm a válaszokat, sajnálom a lepontozást, nem értem miért történt, de nem tőlem kaptad, ha ez segít valamit.
Szívom a kicsinek kitartóan, már remeg szegénykém, amikor meglátja a készülődést de így is szipog nagyon, ha nem szívnám ki, nem is tudom mi lenne....
jajj hagyjuk már az angolokat...akiknél az állam 6 hó után nem fizet gyedet anyuka meg húzhat vissza dolgozni..tyhűű de bababarát ország.
Na az amcsikról meg ne is beszéljünk..
Először én is azt hittem, hogy brutális megoldás. De aki nem hiszi járjon utána. Próbáljátok ki magatokon, egyáltalán nem rossz. A porszívóval szív, de nem olyan erősen, mint a porszívó, az orrszívó nagyban csökkenti a szívóhatást. Szerintem még nem is elég erős, azért van, hogy orrszívás után még mindig érzed, hogy szörcsög. Az én babám volt kórházban, mert 5 hetesen elkapta egy hörghurut, és nem mertük szívni az orrát, csak a kézi orrszívóval, mert jaj, szegényke. Majdnem megfulladt, annyira lerakódott neki, szóval senkinek sem ajánlanám ezt halasztgatni.
És ahogy a kórházban szívták! Na, az volt brutál. Feldugtak az orrába egy csövet, és úgy szívták le, akkor tuti nem maradt benne váladék, de sokszor vérzett is neki. Akkor vele sírtam én is. De utána nem szörcsögött. Tényleg h.ülyeség, hogy akkor több termelődik. Akkor a felnőttek se fújjanak orrot? Egyébként ha íratsz neki calcimuscot, attól 2 nap alatt jelentősen kevesebb váladék lesz. Én mindig iratok, ha beteg a gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!