Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Naponta mennyi gyümit eszik a...

Naponta mennyi gyümit eszik a babád?

Figyelt kérdés
Én a 10 hós fiamnak reggel összeturmizok 1db almát, 1 db körtét, és 1 db banánt keksszel, + gabonával, és az egész nap kitart, sőt másnap reggelre is marad belőle, úgy hogy napi 3* eszik belőle, igaz minden étkezésnél keverek még bele joghurtot, vagy túrót, este tejpépet. Nem kevés amennyi gyümit eszik?
2012. ápr. 10. 21:48
 1/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kevés!

Az én lányom 7 hónapos, az uzsonna a gyümölcs nálunk. Ma pl. kb. egy banánt evett.

Jó, van, amikor a főzelékbe is csempészek almát, de még így is jók vagytok!

2012. ápr. 10. 21:55
 2/8 anonim ***** válasza:
Én fiam lassan egy éves lesz. Naponta 2 alma, 1-2 banán, 1 körte, marék szőlő, frissen facsart narancslevet iszik néha, kb fél decit.
2012. ápr. 10. 22:03
 3/8 anonim ***** válasza:
Lányom kb. annyi gyümölcsöt evett, mint a fiad (ő kétszer evett gyümölcsöt egy nap, de adagra kb. ennyi volt - háromféle gyümölcs magában vagy joghurttal vagy keksszel). Szerintem ez nem kevés.
2012. ápr. 10. 22:06
 4/8 alaszka ***** válasza:
Hát akkor mi nagyon keveset eszünk hozzátok képest. Egy üvegest eszik meg egy nap gyümölcsből, amit kettéveszek, tízóraira az egyik felét joghurttal, uzsonnára meg a másikfelét gabonával. Én nem is tudom melyik étkezésnél tudnék még neki gyümölcsöt adni, mert ezen kívül még kétszer eszik, és az főzelék. 10 hónapos. Ja persze még szopik is.
2012. ápr. 10. 22:09
 5/8 anonim ***** válasza:
Ennyi idősen lányom napi két üveg gyümis bébiételt evett meg.(csak és kizárólag a gyümiset fogadta el még ebédre is)Most 19 hónapos és egy dkg gyümölcsöt nem tudok belediktálni:((
2012. ápr. 10. 22:49
 6/8 anonim ***** válasza:
1 éves fiam 1 üveges bébiételt eszik 1 nap 1szerre :)
2012. ápr. 10. 23:13
 7/8 anonim ***** válasza:
A lanyom 13 honapos, örülök, ha egy 100 grammos gyümölcs pure elfogy. Nem szereti a gyümölcsöt sajnos. Minden mást megeszik, imád enni, de a gyümölcsökkel hadilábon állunk. De iszik gyümölcs levet, az is valami. Abból azért 3 dl elfogy. Többet is inna, de nem akarom, hogy csak azt igyon, így kap melle vizet meg teát is.
2012. ápr. 11. 06:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam is 2 db gyümölcsöt eszik, általában uzsonnára. Alma-banán, alma-körte, körte-banán, esetleg, ha van sütőtök akkor azt kap almával.
2012. ápr. 11. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!