Naponta mennyi gyümit eszik a babád?
Figyelt kérdés
Én a 10 hós fiamnak reggel összeturmizok 1db almát, 1 db körtét, és 1 db banánt keksszel, + gabonával, és az egész nap kitart, sőt másnap reggelre is marad belőle, úgy hogy napi 3* eszik belőle, igaz minden étkezésnél keverek még bele joghurtot, vagy túrót, este tejpépet. Nem kevés amennyi gyümit eszik?2012. ápr. 10. 21:48
1/8 anonim válasza:
Szerintem nem kevés!
Az én lányom 7 hónapos, az uzsonna a gyümölcs nálunk. Ma pl. kb. egy banánt evett.
Jó, van, amikor a főzelékbe is csempészek almát, de még így is jók vagytok!
2/8 anonim válasza:
Én fiam lassan egy éves lesz. Naponta 2 alma, 1-2 banán, 1 körte, marék szőlő, frissen facsart narancslevet iszik néha, kb fél decit.
3/8 anonim válasza:
Lányom kb. annyi gyümölcsöt evett, mint a fiad (ő kétszer evett gyümölcsöt egy nap, de adagra kb. ennyi volt - háromféle gyümölcs magában vagy joghurttal vagy keksszel). Szerintem ez nem kevés.
4/8 alaszka válasza:
Hát akkor mi nagyon keveset eszünk hozzátok képest. Egy üvegest eszik meg egy nap gyümölcsből, amit kettéveszek, tízóraira az egyik felét joghurttal, uzsonnára meg a másikfelét gabonával. Én nem is tudom melyik étkezésnél tudnék még neki gyümölcsöt adni, mert ezen kívül még kétszer eszik, és az főzelék. 10 hónapos. Ja persze még szopik is.
5/8 anonim válasza:
Ennyi idősen lányom napi két üveg gyümis bébiételt evett meg.(csak és kizárólag a gyümiset fogadta el még ebédre is)Most 19 hónapos és egy dkg gyümölcsöt nem tudok belediktálni:((
6/8 anonim válasza:
1 éves fiam 1 üveges bébiételt eszik 1 nap 1szerre :)
7/8 anonim válasza:
A lanyom 13 honapos, örülök, ha egy 100 grammos gyümölcs pure elfogy. Nem szereti a gyümölcsöt sajnos. Minden mást megeszik, imád enni, de a gyümölcsökkel hadilábon állunk. De iszik gyümölcs levet, az is valami. Abból azért 3 dl elfogy. Többet is inna, de nem akarom, hogy csak azt igyon, így kap melle vizet meg teát is.
8/8 anonim válasza:
Az én kisfiam is 2 db gyümölcsöt eszik, általában uzsonnára. Alma-banán, alma-körte, körte-banán, esetleg, ha van sütőtök akkor azt kap almával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!