Melyik csokoládé tejmentes?
Az én kisfiam sem ehet olyat sem, ami akár nyomokban tartalmazHAT, úgyhogy jogi vita ide, jogi vita oda, a felsoroltak közül egyiket sem eheti, még a Lindt-et sem.
Most nem otthonról NET-ezek (csak azért válaszoltam most, hogy megtaláljam majd a kérdést), ha hazaérek, elküldöm neked azt a linket, ahonnan rendeltem már csokit, de nem olcsó, sajnos.
Egyébként, ha csak máznak szeretnéd, akkor az eredeti Holland kakaópor és LIGA margarin kombinációja is jó.
szerncsi
szerecsen
tibi csokibabtöretes
tibi ét
boci körtés ét
boci ribizils ét
ezek mind tartalmazhatnak, mármint jogilag
a rendkívül érzékeny lányomnak, akinek egy bolti vizes zsemlétől hetekig kelései vannak a ttfehérjltől, soha nem okoztak gondot
Tegnap 4. vagyok
A Plamil csokoládéról beszéltem. Privátban küldök egy linket is, ahonnan én rendeltem, de ha te találsz valahol olcsóbban, én is megköszönném a linket.
Egyébként az utolsó válaszolóra reflektálva/vele párhuzamosan, tényleg érdekes, hogy képtelen dolgok kihozzák az allergiát, amiről meg gondolnád, hogy na, ez betesz a gyereknek, attól nincs tünete.
Az én kisfiamnak minden előttem felsorolt csokoládé problémát okozott, mondjuk én nem is kísérletezek nagyon, mert az ekcémásoknak alapjáraton nem valami jó a csoki, de a mama (anyósom) bele van betegedve, hogy nem ehet csokit a gyerek (pedig ezerféle házi sütit, és akár bolti édességet is ehet(ne)), így Mikulásra meglepte mindenféle tejmentes étcsokival, és mindtől tünetes lett, pedig csak 1-1 kicsi darabot engedélyeztem.
Köszönöm szépen!
A CBA-s vödrös nápolyiban sincs tej, és a Pennyben rátaláltam egy étcsokis csokiparányra is!
Sziasztok,
Amit én tudok és nagyon finom a Múúú mentes csoki oldalon lehet rendelni tej-, tojás, búza, glutén-, casein-, laktóz mentes csokikat.
Az oldalt a [link] oldalon lehet elérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!