Mi vált be pocakfájás, nehéz kakilásos problémátokra? Tápszeres a babám (6hetes)
tápszer váltás.
milupa, mildibé, stb..(mi utóbbit használtuk teljesen bevált)
esetleg édeskömény tea, infacol,,espumisan, hátha meghajtja a kis hasát,
gondolom 150 ml-nél többet nem eszik. vagy igen?
Lehet az lesz, h váltani fogok...
infacol nem vált be, espumisant ma próbáltam először, az majd mostanában fog kiderülni, h hatásos-e... mecsek baby teát iszik néha, de az se segít... A DM-es bio baby tea jó volt, de volt, h attól is fájt a poci! :(
100ml-t iszik napközben, éjjel pedig 120at (de napközben 3 óránként, van, h 1× 2× tovább alszik és 4óra... éjszaka van, h csak 2× kel, de azért még a 3-4 óra kelés inkább a jellemző!
Hasmasszírozás, torna, napközben kaja után a hordozóba raktam- mert attól kevésbé gázosodik a pocak - soksoksok büfiztetés!
Nehéz kakilásra: ahogy meghallottam, hogy elkezdett a babám nyögni- jelezte, hogy kakilni kell és nem ment neki, akkor már nyomtam is belé a 2grammos glicerines kúpot (félbe- harmadba vágva - hosszába) és ez meghozta hatását. (mindig nagy megkönnyebbülés volt nekik)
3kisfiam van- mindhárom tápis születésétől, és 5-6 hetes korukig volt gond a kakilással. Utána kinőtték és ment magától is. Nem szoktak rá a kúpozásra!
Nekem ezt gyerekorvos is ajánlotta.
És mindezek mellett még a tápi váltást is megejetném. Milumil HA start optimát eszi most a legkisebb fiam, aki 2.5hónapos, neki attól nincs baja! :)
Kamilla tea es tapszervaltas,nekunk ez jott be!
Az en babam 2 honapos,4 hetesen ugyanez volt a baja,addig valtogattuk a tapszert (5 felet probaltunk ki) amig meg nem talaltuk neki a megfelelot!
Addig meg kapott kamilla teat napi 100-120 milit 1 kaveskanal cukorral,attol.mindig volt kaki!
Ma mar semmi baja,soha nem faj a hasa konnyen kakil,eszre sem veszem rajta sokszor!Kamilla teat meg azota sem ivott!
kösznöm!
Most az espumisan úgy néz ki bevált! :)
De ha elfogy a tápszer, akkor lehet próbálok mást! Előtte én is a milumil HA start optimát használtam, nekem attól egyáltalán nem tudott kakilni... csak hőmérőzéssel! Úgyhogy arra biztos nem állok vissza! :)
szia!
az én fiam 3 hós, mi is Milumillal keztdünk..az szorulást okozott...de olyat,hogy berepedt a kis végbélnyílása...váltottunk tápszert ..bevált...DE!!tudd,hogy az espumisan és az infacol nem segít a kakilásban...az a böfizésben és a pukikban tud segíteni, rejta is van a dobozon...én is tömtem ezekkel mire rájöttem...székletlazító az a Laevolac..nem szívódik fel, nem lehet rászokni...ha szorulás van azt adj neki.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!