A terhesség első pár hetében mit lehet érezni? Pocakfájás?
Szia!
Nekem mellfeszülés, pocakfájás időnként, vérnyomásleesés.
8+1 km
Nem lenne szabad, hogy fájjon a pocakod. A legjobb lenne, ha ezt jelentenéd a dokinak. Amikor én szóltam az enyémnek, hogy 3-4 hónaposan úgy érzem, mintha a baba súlya húzná le a hasamat, befektetett a kórházba 1 hétre, mert kiderült, hogy megkeményedett a méhfalam, és az nem jó.
Amit érezhetsz: hányinger, szagérzékenység, fáradékonyság, aluszékonyság, mellérzékenység, étvágytalanság, vagy farkasétvágy, attól függ, melyik csoportba tartozol, megváltozhat a nemi reakciókészséged (többre, vagy kevesebbre :D). De hallottam már szédülésről, vérnyomásingadozásról is. Később puffadás.
És hallottam olyan pletykát is, hogy ha várod nagyon, és akarod nagyon a babát, akkor kutya bajod sem lesz terhesség alatt, és jól viseled az egészet. Ellenben ha nem örömmel várod, vagy kételyeid vannak, akkor gyakran leszel rosszul. Habár szerintem ez csak babona :)
Megcáfonlám a babonát!!
Nekem kétségeim voltak a gyerekkel kapcsolatban ( a házasságom labilissága miatt ) de a terhesség abszolult prombléma mentes volt. semmi hányás, semmi rosszullét, semmi fájdalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!