Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A terhesség első pár hetében...

A terhesség első pár hetében mit lehet érezni? Pocakfájás?

Figyelt kérdés
2011. jan. 30. 11:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Mensi szerű görcseim voltak, ami meg is maradt a 18-hétig. Nekem ennyi. semmit sem éreztem.
2011. jan. 30. 12:51
 2/8 anonim ***** válasza:
Én az ég világon semmit nem éreztem, később sem voltak rosszulléteim, csak annyi, hogy a 10. hét körül érzékeny voltam bizonyos szagokra.
2011. jan. 30. 13:50
 3/8 anonim ***** válasza:
Én a pozitív tesztem napjától éreztem egy kis pocakfájást, de elég enyhe volt, ezenkívül semmi.
2011. jan. 30. 17:44
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem mellfeszülés, pocakfájás időnként, vérnyomásleesés.

8+1 km

2011. jan. 31. 09:14
 5/8 tigress válasza:

Nem lenne szabad, hogy fájjon a pocakod. A legjobb lenne, ha ezt jelentenéd a dokinak. Amikor én szóltam az enyémnek, hogy 3-4 hónaposan úgy érzem, mintha a baba súlya húzná le a hasamat, befektetett a kórházba 1 hétre, mert kiderült, hogy megkeményedett a méhfalam, és az nem jó.

Amit érezhetsz: hányinger, szagérzékenység, fáradékonyság, aluszékonyság, mellérzékenység, étvágytalanság, vagy farkasétvágy, attól függ, melyik csoportba tartozol, megváltozhat a nemi reakciókészséged (többre, vagy kevesebbre :D). De hallottam már szédülésről, vérnyomásingadozásról is. Később puffadás.

És hallottam olyan pletykát is, hogy ha várod nagyon, és akarod nagyon a babát, akkor kutya bajod sem lesz terhesség alatt, és jól viseled az egészet. Ellenben ha nem örömmel várod, vagy kételyeid vannak, akkor gyakran leszel rosszul. Habár szerintem ez csak babona :)

2011. febr. 1. 10:18
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:) babona? Akkor talán elkezdek hinni a mesékben:) Igazából nem tudom, jön-e a baba vagy sem, hamaosan kiderül. De kíváncsi vagyok, mire kellene odafigyelni, vagy hogy lehetne érzékelni:)
2011. febr. 1. 12:52
 7/8 vaszily katalin ***** válasza:
ÉN UNOTAN S LETOJVA VÁRTAM AZ ELSÖT.AZAZ NEM TUDTAM MIT KEZDENI AZ ÉRZÉSEL.DE MA I NAPIG IMÁDOM
2011. febr. 4. 19:31
 8/8 anonim válasza:

Megcáfonlám a babonát!!

Nekem kétségeim voltak a gyerekkel kapcsolatban ( a házasságom labilissága miatt ) de a terhesség abszolult prombléma mentes volt. semmi hányás, semmi rosszullét, semmi fájdalom.

2011. febr. 5. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!