Egyik ismerősöm havonta mossa a babakocsi huzatát, mindennap lemossa a kerekeit. Normális dolog ez?
Ó,ne hogy azt hidd,hogy vidéken csuda fajinak a járdák!! Sok helyen annyira car,hogy még rendesen sem tudod tolni a babakocsit,és persze vidéken is vannak kóbor dögök-sintér ide vagy oda... Vagy ha véletlen kiszalad az egyik lakó kutyája,már is oda piszkít, ahova gondolja. Mellesleg a kutyagumit a föld sem issza be! :-D Hidd el,tudom,mert naponta takarítom a saját portánkon a kutyacart. (mióta beszélő gyerek van a házban,azóta nem beszélek csúnyán! :-) )
És vidéken,van ahol csak az úton tudod tolni a babakocsit (nálunk,pont az ovi felé tartva,ahova mi már járunk a nagy lánnyal...),amin néha trágyát szoktak szállítani,és azokat az elszórt kupacokat kell megpróbálni kerülgetni... Izgalmas művelet,de büszkén írhatom,hogy még egybe sem mentem bele a babakocsival!
Én csak akkor szoktam mosni a huzatot,ha a gyerek össze fogdossa a kajás kezével (egyenlőre csak babapiskótával és kukóval,mert még kicsi),de az elég sűrűn van... Nekem mázlim van,mert viszonylag gyorsan le tudom szerelni a huzatot,csak a mosással van gond,mert van olyan része,amit bár le tudok szedni,de nem fér bele a mosógépbe,így marad a mosószeres körömkefe... Bár így van,hogy száradás után veszem észre,hogy itt-ott kimaradt.
A kerekeket én sem szoktam mosni,a babakocsi műanyag részeit azonban hetente-két hetente (időm ahogy engedi) szoktam áttörölni.
Üdv: 3 lányos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!