Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egyik ismerősöm havonta mossa...

Egyik ismerősöm havonta mossa a babakocsi huzatát, mindennap lemossa a kerekeit. Normális dolog ez?

Figyelt kérdés
Én csak fél évente csinálom meg.
2012. ápr. 21. 13:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ó,ne hogy azt hidd,hogy vidéken csuda fajinak a járdák!! Sok helyen annyira car,hogy még rendesen sem tudod tolni a babakocsit,és persze vidéken is vannak kóbor dögök-sintér ide vagy oda... Vagy ha véletlen kiszalad az egyik lakó kutyája,már is oda piszkít, ahova gondolja. Mellesleg a kutyagumit a föld sem issza be! :-D Hidd el,tudom,mert naponta takarítom a saját portánkon a kutyacart. (mióta beszélő gyerek van a házban,azóta nem beszélek csúnyán! :-) )

És vidéken,van ahol csak az úton tudod tolni a babakocsit (nálunk,pont az ovi felé tartva,ahova mi már járunk a nagy lánnyal...),amin néha trágyát szoktak szállítani,és azokat az elszórt kupacokat kell megpróbálni kerülgetni... Izgalmas művelet,de büszkén írhatom,hogy még egybe sem mentem bele a babakocsival!

Én csak akkor szoktam mosni a huzatot,ha a gyerek össze fogdossa a kajás kezével (egyenlőre csak babapiskótával és kukóval,mert még kicsi),de az elég sűrűn van... Nekem mázlim van,mert viszonylag gyorsan le tudom szerelni a huzatot,csak a mosással van gond,mert van olyan része,amit bár le tudok szedni,de nem fér bele a mosógépbe,így marad a mosószeres körömkefe... Bár így van,hogy száradás után veszem észre,hogy itt-ott kimaradt.

A kerekeket én sem szoktam mosni,a babakocsi műanyag részeit azonban hetente-két hetente (időm ahogy engedi) szoktam áttörölni.

Üdv: 3 lányos

2012. ápr. 21. 17:32
 12/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2012. ápr. 21. 20:44
 13/13 anonim ***** válasza:
04.21. 14:23-nak: ja, én is békés megyei vagyok, az utcához kell babakocsit venni, de nem találok, mert lengyelt nem akarok. Sáros utca, járdának nevezett építési törmelék. Autót is úgy vettünk, hogy ne kelljen télen az utcasarkon hagyni. Így kétszer annyiba került, mintha ezt nem kellett volna figyelembe venni. Spóroltunk, ahol csak tudtunk, csak azért, hogy terepjárót vegyünk, hogy a gyerekkel ne a sarokról kelljen bejárni hóban, sárban.
2012. máj. 1. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!