Alvászavarokra mit szedtek/szedtetek? Mi vált be nektek?

2,5 éves a fiam, gyakorlatilag 2 hetes korától átalussza az éjszakát, mégis éberen alszom, mióta megszületett. :D Nem szedek semmit, szerintem nem is tudnék aludni akkor sem rendesen.
Nálunk az van, hogy hétvégén, ha a párom itthon van, akkor ő kel fel reggel, csinálja a kakaót, pisiltet, felöltözteti, én pedig addig alhatok, amíg tudok (ált. 8-fél 9ig).

hajjaj...de rossz idők is voltak azok mikor az elején nem bírtam aludni a felelősségtől pedig a babám durmolt mint állat..aztán reggel a férjem kérdezte hogy mitől nézek úgy ki mint a mosott sz@r mikor a gyerek meg sem nyekkent éjszaka????
A megoldás:Sedatif PC homeopátiás bogyesz...csak természetes alapanygaból,nem lehet hozzászokni és azonnal hat...kombinálva citromfű teával elalvás előtt egy bögre plusz éjjeli szekrényre éjszakára bekészítve egy bögre és ha megébredtem lehúztam.
Próbáld ki hidd el tényleg jó!!
Van légzésfigyelőtök???ha igen akkor tényleg kapcsold ki az agyad és PIHENJ mert ki fogsz dőlni..sajna tapasztalatból mondom.Az anyaradar akkor is működik ha mélyen,nyugodtan alszol!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!