Szedtetek szoptatás alatt Aerius, vagy más allergia gyógyszert?
Szia!
Én is allergiás vagyok s nekem is ezt írta fel az allergiológus,mikor terhes voltam(Aerius)Sőt én még sprayt is kaptam,mert be szoktam fulladni.
De én végig szenvedtem,mert nem mertem bevenni.
A betegtájékoztató mit ír?
nekem szinte elmúlt az allergia terhesség alatt, de nekem egyébként sem írta fel a dokim, mondván nem szedhető. asztma sprayből, gyógyszerből is teljesen mást írt fel! és ez igaz volt szoptatásra is!
de ha a dokid javasolta akkor ....
Első voltam.Mosz eszembe is jutott,hogy mikor tavaly voltam s anyatejes volt a kisfiam gyógyszert már nem is írt fel(csak terhesen).A sprayt kaptam,szemcseppet s Kalciumot.
Ne vedd be inkább,mert átmegy a tejen.
Nem tudom szoptatás alatt mi a helyzet nekem most durvult el az allergiám mióta várom a második babámat, egész nap folyik a könnyem, vörös (többek között most is) néha rosszabb nem kapok az orromon levegőt és köhögök, néha ez egy kicsit jobb.
Na a lényeg hogy nekem semmilyen allergia gyógyszert nem javasolt az orvosom :(
Csak sterimáros spray meg homeopátia maximum. Amiben meg nem hiszek, nekünk sose használt még eddig semmire pedig a gyerekemnek is írtak fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!