15 hónapos kisfiam lázas, influenza szerű tünetei vannak, milyen vény nélkül kapható készítményekkel könnyíthetem meg a tünetei kezelését?
Ha lehet ne vidd ki a gyereket, szóval ha vele ugranál le a patikába, akkor inkább maradjatok bent a lakásban, elég lesz neki délután elmennie az orvoshoz.
Szerintem egyelőre elég amit adsz neki, pihenjen sokat.
A teát én melegen adnám.
Nem ment le a láza,így újra hűtőfürdő és Nurofent is adtam neki,most alszik,almás kekszet kapott tízóraira,megette,bár nem jó étvággyal,szegénykémet megviseli a láz,most is motyog álmában.
Köszi a tippet,ma már kétszer kakilt,nem tudom,hogy a sok tea és almalé hajtotta-e meg,vagy hasmenés,úgyhogy kímélő ebédet kap.Köszi a tippet,hogy nem javult eszembe sem jutott kivinni,amúgy a patika,itt van szemben velünk,de így nem nyaggatom még az öltözéssel,elég lesz az délután is,aztán majd egyben elintézzük a többit a gyógyszerrel együtt,ha ír fel a doki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!