Agika0219 kérdése:
1 éves babának beadják az influenza elleni oltást? Vagy még "védettséget élvez" az elözö oltások miatt?
Figyelt kérdés
nem tudja vki hogy van ez?2012. febr. 16. 09:37
1/2 anonim válasza:
Milyen előző oltásokra gondolsz? Ha egy éves, akkor nyilván nem kapott még influenza ellenit, mert csak 6 hónapos kor fölött adják be. A többi oltás meg miért védené ettől a betegségtől.Én 15 hónaposan oltattam a lányomat, mert akkor volt ősz, és semmi baja nem lett tőle.
2/2 anonim válasza:
nálunk 1,5 éves kor fölött oltanak csak influenzával. és februárban nem. ugyanis ilyenkor van vége az influenzának, 2 fordulós az oltás, nov-dec.-ben kell megkapnia, van aki októberben beadatja, így van védettsége...
de milyen előző oltásOK??? újszülöttnek biztos nem adnak influenza oltást, nem igazán értem... ráadásul többet is? nem értem! valamit nagyon félrenéztél szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!