Akinek műtötték a kisfiát amiatt, mert nem szállt le az egyik golyócskája, írna nekem pár bíztató szót?! Borzalmasan félek a műtéttől!
Figyelt kérdés
Június 8.-án műtik,még csak 15 hónapos,és szinte csak szopizik. Eszeget de nagyon keveset,cicin is alszik el. A műtét előtti éjféltől már nem is ehet-ihat,olyan meleg lesz már akkor,hogy fogja bírni szegénykém?
Annyira félek a műtéttől is,vajon ott lehetek amíg elalszik? és utána hogy fogja viselni? Leírnátok a tapasztalataitokat? (csak jót ha lehet :)
2012. ápr. 20. 13:23
1/1 anonim válasza:
az én picurom csak 6 hós volt mikor műtötték. én is paráztam de elárulom teljesen felesleges. fél 8-ra mentünk negyed 9-kor vitték el altatni délután 3-kor már otthon voltunk! Győrben volt a műtét itt kapott valamit a popsijába attól teljesen elkábult csak nevetgélt össze vissza, 10 perc múlva vissza jöttek érte, elvitték műteni és 1 órán belül már hozták is. addigra felkeltették, az altatástól kb 10 percig sírt és nagyon rekedt hangja volt. kb fél óra múlva megint elaludt de csak egy 20 percre. műtét után még 2 óráig nem lehetett neki enni adni, utána is csak úgy hogy először 3-4 korty teát aztán 10 perc múlva 10 korty teát megint 10 pert múlva kicsit többet, és így tovább fokozatosan! na ezt egy kicsit nehezen viselte, mert már elég éhes volt. ha nem hányja ki akkor 1 óra múlva már ihat rendesen, de szilárdat csak 2 óra múlva. ennyi volt benne a rossz (tudom csak a jóra voltál kíváncsi, bocs) Délután már kúszott mászott, pedig neki 2 varrata is volt mert a sérvét is műtötték. szóval fel a fejjel és no para :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!