Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan kell Espiro Vector...

Hogyan kell Espiro Vector babakocsira rátenni a lábzsákot?

Figyelt kérdés
Most vettem elő a sport részt és nem vagyok képes rájönni, hogy hogyan kellene rátenni. Mihez kell patentolni? Segítenétek?!
2012. ápr. 19. 13:12
 1/5 anonim ***** válasza:

Imádom ezt a kocsit, de erre én sem jöttem rá, mi a helyes. Két oldalt kétfelé rögzítem.

Bocsi az offért, kíváncsi vagyok, tudja-e valaki a megoldást.

2012. ápr. 19. 13:26
 2/5 A kérdező kommentje:
De mihez rögzíted? Mert én egyedül a tolókar alumíniumjához próbáltam, de ha az egyiken átpatentolom, akkor a másik oldalihoz már nem ér el...
2012. ápr. 19. 13:31
 3/5 anonim ***** válasza:
igen, egyik oldalon a tolókar alumíniumjához, másik oldalon a sportrész műanyagjához.
2012. ápr. 19. 13:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát talán ott kezdeném, hogy szerintem érdemesebb a sportrész lábrészét szinte függőlegesbe tenni, mert szerintem úgy egyszerűbb feltenni a lábzsákot. Ha úgy ül benne a babám, hogy nekem háttal akkor a tolókar csövéhez szoktam rögzíteni a lábzsákot. Így elég szűkös felül a baba mellkasánál, de így tényleg nem tud befújni a szél. Ha pedig velem szemben ül, akkor a kupola műanyagjához szoktam rögzíteni. Tényleg elég hülyén van ez kitalálva.
2012. ápr. 19. 18:16
 5/5 anonim ***** válasza:
2. vagyok. teljesen függőleges helyzetbe van állítva, így tudok a két különböző helyen rögzíteni.
2012. ápr. 19. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!