Hauck viper vagy espiro vector?
Nekem Viper van (piros-fekete), imádom!!!! Nagyon könnyű tolni, kényelmes a babámnak is. Ő most 1,5 éves, 5-6 hós korában vettem neki, akkor még sokat aludt benne séta közben. Most már csak ül benne.
Jó, mert ha teljesen le van döntve, akkor is lehet használni a bevásárlórészt alul, van ott egy tépőzáras rész.
Hátránya, hogy összecsukva nagy.
9 kiló, tehát emelgetni sem olyan jó, ha pl lift nélkül a negyediken laktok. Nekem mondjuk nem kell emelni, itt van lift.
Ha kocsival megyünk valahova, arra az esetre van egy kis bolygókerekes esernyőkocsink is, mert az jobban elfér a kocsi csomagtartóban és nyitogatni is könnyebb.
De imádom a Vipert, ez a 3. babakocsink, ez a kedvencem.
Most már egy éve használjuk minden nap, és semmi baja, tényleg szuper kocsi.
Ja igen, hátránya még, hogy nincs hozzá saját lábzsák, de azt hiszem van az abc design-nak egy zsákja, ami belepasszol.
Nekem mázlim volt, mert az ernyőkocsi lábzsákja pont jó volt a viperra, így azt használtam nagy hidegben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!