Pierre Cardin PS692 vagy Espiro Vector Air babakocsit vásároljak?
Mi is ezek között vacilálunk :)
Még nem sikerült döntenünk, de nekem annyiból szimpibb a vector, hogy fele annyi a súlya...
De az az igazság, hogy szeretném élőben kipróbálni, mert amit előtte nagyon szerettem volna leírás szerint kipróbálva egyáltalán nem tetszett.
Nem tudod véletlenül, hogy hol lehetne megnézni? Még nem találtam egy boltot se, ahol ne csak webáruházban lenne.
M
Nekem Espirom van, nagyon szeretem. :) Egyetlen hátránya, hogy gyakorlatilag nulla a rugózása, de szerintem ez a PC-nál is így van.
A mózes tényleg kicsi, babám 5 hónapos 69cm és éppen végigéri. De mondjuk mi már a sportot használjuk, mert abból kilát és így nem üvölt, persze teljesen ledöntve, ami majdnem vízszintes.
Szívesen válaszolok, ha van valami kérdésetek! :)
sziasztok :)
Én nekem a kislányom most 10 hónapos és nekünk espiro vectorunk van és én imádom :) Minden meg van benne ami csak kell mózes rész imádtuk és sport rész is igen jó mert dönthető meg minden én ezt csak ajánlani tudom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!