Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Pierre Cardin PS692 vagy...

Pierre Cardin PS692 vagy Espiro Vector Air babakocsit vásároljak?

Figyelt kérdés
Tanácstalan vagyok, milyen érvek/ellenérvek szólnak az egyik és a másik mellett?
2012. ápr. 19. 08:08
 1/8 anonim ***** válasza:
Mennyi idős a babád?
2012. ápr. 19. 08:53
 2/8 anonim ***** válasza:

Mi is ezek között vacilálunk :)

Még nem sikerült döntenünk, de nekem annyiból szimpibb a vector, hogy fele annyi a súlya...

De az az igazság, hogy szeretném élőben kipróbálni, mert amit előtte nagyon szerettem volna leírás szerint kipróbálva egyáltalán nem tetszett.

Nem tudod véletlenül, hogy hol lehetne megnézni? Még nem találtam egy boltot se, ahol ne csak webáruházban lenne.

M

2012. ápr. 19. 09:13
 3/8 A kérdező kommentje:
Még pocakban van, júliusban fog születni.
2012. ápr. 19. 12:15
 4/8 A kérdező kommentje:
Passz, én ismerősöknél láttam azt is.
2012. ápr. 19. 12:15
 5/8 anonim ***** válasza:
Én csak láttam az utcán ezt a pierre cardin-t, de rettenetesen kicsi a mózese. A babád még télig sem fogja kihúzni benne. Fél évesen pedig még nem szabadna ültetni, neked meg már a sport részt kéne használni télire. Én úgy voltam, hogy nagy mózesú kocsit választottam, hogy kihúzzuk vele a telet. Mondjuk nekem októberi a babám, de még mindig a mózesben van, pedig 73 cm és kb.9 kg.
2012. ápr. 19. 12:32
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem Espirom van, nagyon szeretem. :) Egyetlen hátránya, hogy gyakorlatilag nulla a rugózása, de szerintem ez a PC-nál is így van.

A mózes tényleg kicsi, babám 5 hónapos 69cm és éppen végigéri. De mondjuk mi már a sportot használjuk, mert abból kilát és így nem üvölt, persze teljesen ledöntve, ami majdnem vízszintes.

Szívesen válaszolok, ha van valami kérdésetek! :)

2012. ápr. 19. 13:17
 7/8 anonim ***** válasza:

sziasztok :)

Én nekem a kislányom most 10 hónapos és nekünk espiro vectorunk van és én imádom :) Minden meg van benne ami csak kell mózes rész imádtuk és sport rész is igen jó mert dönthető meg minden én ezt csak ajánlani tudom :)

2012. ápr. 19. 19:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem Pierre Cardin-om volt, bár az előző fajtája, és imádtam. Most én is a Vectorral szemezek. A PC-nek tényleg "összement" a mózes és a hordozó része az előző szériához képest. Amúgy szuper babakocsi volt.
2012. aug. 28. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!