Melyik babakocsi? Pierre cardin ps 692 vagy espiro vector 4 lite?
Figyelt kérdés
Van egy espiro vector 4 lite babakocsink, de az a bajom vele, hogy a kosarába jóformán semmit nem lehet pakolni, viszont ezen kívül más bajom nincsen vele. Könnyen tolható, könnyű kormányozni stb. Most vagyok terhes a második babánkkal és így most legalább 3 évre előre kell gondolkodnom. 2 gyerekkel és egy babakocsival amibe nem lehet pakolni már nem olyan könnyű lesz a bevásárlás.
Arra gondoltam eladnám és az árából talán használtan tudok venni egy pierre cardin ps 692-t, ami ugyan ezeket tudja, de legalább van normális kosara. Viszont a váz súlyát nem találom sehol. Az espiro 4kg váz súlyú.
Szerintetek megtartsam és valahogy eszkábáljunk rá egy valamit amibe lehet pakolni vagy eladjam egy ps 692-ért?
2011. dec. 7. 13:48
1/4 anonim válasza:
pc-t akkor se vegyél ha utánad dobják ingyen:(
2/4 anonim válasza:
én is úgy látom, hogy az Espiro nagyon jó márka, a Pierre Cardin pedig ócska.
3/4 A kérdező kommentje:
ok, köszi szépen, akkor megtartjuk az espiro-t és valahogy csinálunk rá egy kosár szerűséget.
2011. dec. 7. 16:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!