Hány kiló a Pierre Cardin PS682 babakocsi?
Figyelt kérdés
Sok webboltban találkoztam ezzel a kocsival de sehol nem írják hogy hány kg. ÉS ez bizony nem mindegy.2011. nov. 28. 19:03
2/5 anonim válasza:
Nekünk ilyen van, egyedül nem lehet feltenni buszra. Én csak alacsonypadlóssal utazom, max, ha messze áll meg a buszos a patkától, akkor még fel tudom emelni, de lépcsőzni nem lehet vele. Lassan 2 éves a kisfiam és én nagyon szeretem a kocsit. Nekem fontos volt, hogy a sport rész szemben legyen velem, leginkább így használjuk, így tudunk séta közben beszélgetni. A mózest annyira nem használtuk ki, de jó volt arra a pár hónapra. A hordozót szerintem kihasználtuk a sport részt meg főleg. Én vettem bele bundazsákot és tavaly és az idén is használjuk, a mai napig kint alszik benne a kisfiam és nem fázik, de e nélkül elég hideg, még pléddel is. Összecsukni két kézzel kell és viszonylag könnyen lehet, bár mi mindig leszedjük a felsőrészt, az megy a kocsiba, az alja a csomagtartóba.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Bundazsákot hol tudtál venni hozzá és mennyiért? Az is pierre cardin-os?
2011. nov. 29. 07:32
4/5 anonim válasza:
Bababoltban vettem, majd 10 ezer volt, de nagyon jó. [link] Talán pont ilyen is, mint a linken. Színre ilyen a zsák, a babakocsi piros és fekete. Tavaly csak akkor nem mentünk, amikor már én nem bírtam a hideget, kb. -10 fokban, mindig jó meleg volt a keze-lába, sosem fázott meg. Vagy amikor tiszta jég volt a járda és majd szét esett annyira rázkódott a babakocsi, akkor maradtunk még otthon. Méretre jó a zsák, az öveknek is, csak odakötözni nem lehet annnyira, de ilyen kötözőt akár kézzel is fel lehet varrni, ha zavar. Én mindig megigazítom séta előtt és útközben nem kell igazgatni.
5/5 anonim válasza:
Még annyit, hogy gépben is már mostam és semmi baja nem lett. Szerintem nagyon jó minőségű. És ilyen, megnéztem, ilyen márkájú is a mienk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!