Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miyen babakocsi lehet a...

Miyen babakocsi lehet a Prierre Cardin P625 babakocsi?

Figyelt kérdés

Szerintetek milyen? Gyakorlati használati tapasztalatokra vagyok kiváncsi.

Megéri megvenni egy 5hós babának aki 6kg és 65cm kb?

20ezer forintos kocsi újonnan s szeretnénk jó sokáig használni...

2010. szept. 21. 23:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mi a PS 627-est vettük tavaly augusztusban,az akkor 15 hónapos,12 kg-os,és 76 cm-es fiunknak.Azért kellett,mert repülővel utaztunk,és sokkal könnyebb,praktikusabban összecsukható(ez is esernyőkocsi),mint amilyen a nagy kocsija volt...ennek már több,mint 1 éve,a fiunk azóta 27 hónapos,15.5 kg-os,94 cm-es nagy fiúvá cseperedett,de a kocsi még mindig olyan,mintha új lenne,és az idei nyaraláshoz is vittük(a gyerek nagyon szereti).Ez pár ezer ft-al drágább(azt hiszem 24000 ft volt),de van hozzá lábzsák és esővédő(de gondolom a PS 625ös típushoz is van).
2010. szept. 22. 00:07
 2/11 poci-maci ***** válasza:

[link]

remélem erre gondoltál

nekünk ilyen van én nagyon szeretem van hozzá minden esővédő meg lábzsák is!

2010. szept. 22. 08:03
 3/11 anonim ***** válasza:
Én is pont most veszek ilyen kocsit, igaz használtan, ismerőstől. NEkem az elején baromira nem tetszett, de csak szokatlan volt a nagy kocsim után. Nagyon könnyű irányítani, van hozzá lábzsák, több fokozatban dönthető a háttámla, szóval engem végül meggyőzött. Kétszer kipróbáltuk a babával, nálunk elég rossz utak vannak, de meg sem kottyant neki, a baba mindkétszer elaludt. Itthon egyedül fel tudtam hozni a lépcsőn babástul, egy mozdulattal összecsuktam, és beállítottam a sarokba!:) Ja, nekem is 5 és fél hónapos a fiam, 68 cm, 6900 gr. Igaz, én nem mostanra akarom a kocsit, hanem majd tavaszra, nyárra, hogy mobilabbak legyünk. Télre szerintem azért egy kicsit vékony, ha meg overálban, betakarva van a gyerek, meg sem tud mozdulni.
2010. szept. 22. 08:51
 4/11 A kérdező kommentje:

Súlyban ugyanannyit ir a két kocsira. 7-8kilót. Mi lehet köztünk a különbség?

_Ehhez is adnak esővédőt és lábzsákot. Pelenkázótáskára gondolsz vagy mire a minden alatt?

De gondolom ugyis ha télen megyünk le sétálni akkor ugyis felöltöztetjük a babát.

Vagy tudtok hasonló kocsit mutatni ami árban is ilyen 20körül mozog?

(Néztem még a Cam portofinot,a Baby Design travelt(de ez még vékonyabbnak tünik))

S a babakocsipiacon venném meg. Megbizható hely lehet? Mert olcsó s személyesen is átvehető.

2010. szept. 22. 11:19
 5/11 anonim ***** válasza:
Szia, 3. vagyok, még az jutott eszembe, hogy ha 170 cm felett vagy, ne vedd meg. Nagyon alacsonyan van a tolókarja, a két kerék között meg elég szűkös, szóval nekem is oda kell figyelnem, mekkorát lépek, nehogy a kereket rugdossam, és totál ki kell nyújtanom a kezem. Kb 168 cm magas lehetek.
2010. szept. 22. 15:23
 6/11 anonim ***** válasza:
Az első vagyok.Én 172 cm vagyok,és nagyon nagyon kényelmes tolni.Szerintem annyi a különbség,hogy kicsit masszívabbnak néz ki,illetve talán nagyobb a kereke.
2010. szept. 22. 18:03
 7/11 A kérdező kommentje:
175 cm magas vagyok... Azért néztem ezt a kocsit ki,mert a szomszédunknak is ilyen van csak testvérkocsiban.(limuzinként)Egymás mögötti üléssel,s neki is teljesen kényelmes. s olyan magas mint én s olyan szép.
2010. szept. 22. 21:20
 8/11 A kérdező kommentje:
Le tudja nekem valaki mérni hogy milyen magasan van a fogókarja? S kérlek ajánljatok más hasonló JÓ! árban lévő babakocsit ami könnyű s hasonló kaliberrel rendelkezik.
2010. szept. 24. 11:05
 9/11 A kérdező kommentje:

Szerintetek lehet belőle baj ha én az 5hós csöppségemet egy olyan kocsiba teszem bele ami csak 6hótól használható???

Új kocsit keresek s ami tetszene az mind 6hós..

Elegem van már h nem tudunk sétálni menni EGYEDÜL!

2010. szept. 24. 11:56
 10/11 anonim ***** válasza:

Megint én,az első(aki 172 cm).Belinkelem Neked a PS627-est,szerintem jól is néz ki,és mint már írtam strapabíró.Lemértem a tolókar magasságát.A fogantyú alsó része(ahol az íve kezdődik)100 cm,az ív teteje 110 cm.Tehát Te a kettő között fogod.Az én karom majdnem derékszögben van,amikor tolom(tehát semmi esetre sincs lent.Nagyon kényelmes!A link:

[link]

A fiamnak narancssárga-fekete van,az szerintem uniszex.

2010. szept. 24. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!