Kislányom laptop és tv függő.A saját magáról készült kamera felvételeket nézi újra és újra.Persze nem egész nap,de ha főzök akkor bekapcsolom neki és legalább csend van.Ha engedném egész nap nézné:(Nálatok is így van ez?Baj ez szerintetek?Köszi.
Nálunk a duck tv a menő,az teljesen biztonsággal nézheti!
2012. ápr. 19. 09:14
12/26 A kérdező kommentje:
:)
A kisvakondos jó volt,köszi:)))Már miért lenne felügyelet nélkül?Nem is értem a feltételezést!!!Amerikai konyhás a nappalink,soha nem hagynám felügyelet nélkül!!!
2012. ápr. 19. 09:14
13/26 anonim válasza:
Mind3 gyerekem néz tévét kicsi korától.
Megválogatom, hogy mit, és nyilván nem egész álló nap nézik. Mikor soknak tartom a napi mennyiséget, jön egy kis szigor, korlátozom.
2012. ápr. 19. 10:14
14/26 anonim válasza:
Mi is Kisvakondot nézünk meg Mazsola és Tádét :) Ő választja ki a következő részt a youtube-ról egérrel...
2012. ápr. 19. 11:18
15/26 anonim válasza:
Az én 17 hós fiam is imádja nézni a meséket.Thomas,dzsungel jack,verdák(imádja az autókat),csip-csup csodák stb.hogyha enni kell,akkor muszáj mese,mert másképp nem ér rá enni,meg hogyha valami fontos dolgom van és úgy nem tudom megcsinálni,hogy ő rohangál mellettem,akkor igenis becsücsül a kiságyba vagy az etetőszékbe és nézi a mesét,közben meg játszik a matchboxaival.Nem mindenkinek van el a gyermeke egyedül,és nem mind nyugodt természetű.Az én gyerekem állandóan szaladgál a házban én meg utána.Egész nap fárasztó számomra.Én ezek szerint nem vagyok szuper anyuka,de nem is akarok az lenni.Fiam teljesen jól fejlődik,ügyes,okos nincs vele baj és szerintem egy kis mesenézés nem árthat,főleg ha én is tudok emellett pihenni egy kicsit.De ez az én véleményem.Mindenki úgy csinálj,ahogy jónak látja. :)
2012. ápr. 19. 12:51
16/26 anonim válasza:
akkor rosszul szoktattad,ha nincs el. az elejétől fogva igy kell: anyának dolga van,játszál szépen a szobádban. ennyi.és megszokja. tv elé rakni a legnagyobb hiba,mert később is ott fog lógni. talán még nem késő átnevelni. én a helyedben gyorsan nekiállnék. nálunk nincs tv,csak esti mese fürdés előtt. dvd-ről. és mi válogattuk ki úgy a meséket h olyat nézzenek ami nekik való és tanulnak is belőle. ennyi a napi tv mennyiség.
a gyereknek tudnia kell elfoglalni magát. később mi lesz? egy unatkozó tesze-tosza gyerek aki csak azt tudja h a tv megoldás. nem bántani akarlak,nyilván ez kényelmesebb mint pár napot harcolni vele maig megszokja h elfoglalja magát,de hidd el hosszú távon megéri
2012. ápr. 19. 13:06
17/26 anonim válasza:
szaladgáni a gyerek után? csak úgy eszik ha mesét néz? basszu mik vagytok ti rabszolgák vagy édesanyák??? jézus
2012. ápr. 19. 13:08
18/26 anonim válasza:
pont az iylen gyerekekből lesznek azok az idegesitő ovodások-iskolások,akikkel semmit nem lehet kezdeni,nem fogadnak szót, rosszalkodnak és hisztiznek ha nem úgy van ahogy akarják. a gyereket nevelni kell nem hagyni h azt csináljon amit akar. lesz még gondotok bőven
2012. ápr. 19. 13:10
19/26 anonim válasza:
Az én kislányom a Micimackó és a Zelefántra van rákattanva. A nagy tesónak vettük a dvd-t (3,5 éves), nagyon tetszett neki, megnézte párszor, erre a kicsi rácuppant.
Képes már reggel fél9kor rázendíteni, hogy "ormi"... És mutogatja a laptopot. Ha bekapcsolom, általában a felétől játszom le neki, hogy nem egy egész órán át azt bámulja. De azért nagyon praktikus tud lenni, ha ki kell takarítani (én megőrölök, ha a sarkamban van házimunka közben). Gyurmázni meg rajzolni nem tudom csak úgy letenni, mert még felügyeletre van szükség (ne egye meg pl.)
2012. ápr. 19. 13:14
20/26 A kérdező kommentje:
Azért a vége felé csak megérkeztek a szupertökéleteskihaénnem anyukák:)Bármilyen hihetetlen az én kislányom is el van egyedül,mert nem egész nap a tv-t bámulja,de szereti nézni és engedem is neki max napi 1 órát,de van,hogy annyit se.Még jó,hogy nem vagyunk egyformák!Azért köszönöm a válaszokat mindenkinek:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!