11 hónaposan olykor még mindig koszmós a feje a lányomnak, meddig fog ez tartani? Volt valakinél hasonló tapasztalat?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 18. 22:01
1/9 anonim válasza:
Unokámnak még 4 évesen is volt. Babaolajjal jól be kell kenni hajmosás előtt, az fellazítja és könnyebb lemosni.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.Igen,ha látom,hogy van mindig beolajozom,majd koszmó elleni samponnal megmosom,el is tűnik,majd viszont utána valamikor újra előjön :(
2012. ápr. 18. 22:11
3/9 anonim válasza:
Babaolaj, jòl àtkefèlni puhàbb köröm kefèvel majd Babe sampon. Hagyd az olajat minèl tovàbb rajta, azzal kezdj egyszerre ahogy levetted a bodyt.
4/9 anonim válasza:
szerintem ha rendesen mosnátok, nem lenne olyan, nem kénd túlfélteni.Én mindkét fiamnál nekiesek mint tót az anyjának, sose lettek koszmosak.A barátnőim gyerekei meg igen, láttam mit neveznek ők hajmosásnak...
5/9 A kérdező kommentje:
Mitől félteném?A hajmosástól?Remélem most csak viccelsz!Rendesen van mosva a feje,ahogy minden.Ne légy rosszindulatú!
2012. ápr. 18. 22:38
6/9 anonim válasza:
4.-nek: sajnos, ez hajlam, nem ápolatlanság. Ne ítélkezz, ha nem ismersz valamit.
7/9 anonim válasza:
hogyne, anyám is így tanította, ő is látta másoknál is. Egyátalán nem rosszindulat, jól meg kell dörzsölni a fejet hajmosásnál.
8/9 anonim válasza:
Szió, lehet h még nem sikerült megtalálni a leghatékonyabb szert, nem is egyszerű, mert annyi mindent írnak koszmóra...
Sokszori keresésre találtam meg én is frezis koszmó elleni olajat anno, ré egy évre adtam oda a tesómnak a maradékot, mert kb 4 használat után már nyoma sem volt a koszmónak.
Kevés kell belőle, nincs vakarászás, és szépen lehozza az elhalt bőrt...
Itt tudtok utánaolvasni:
www.koszmo.hu
ui:keressétek az akciósat! :)
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2012. ápr. 24. 10:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!