Milyen ruhácskában kereszteltétek kislányotokat?
8 hós volt a lányom amikor kereszteltük, még hónapokkal korábban turiban akadtam rá teljesen véletlenül egy címkés új szépséges kis ruhácskára (1500 Ft volt).
eleve nem akartam fehéret a kersztelőre, mert nagyon porcelánbőrű volt a kislányom,.
szal a ruhácska:
nagyon halvány pasztellrószaszínű mikrokord anyagból volt, fehér csipkeszélű alsószoknyával, fent nagyjából passzentos kötényruha fazon (kicsit bő volt de bevarrtam), mellrészen rózsaszín selyemszalaggal, alul rétegesen rávarrt anyaggal, ami a bőségét adta. A szoknya alján körben is ugyanolyan szalagja volt mint mellrészen.
Vettem hozzá egy színben passzoló kötött boleróféle kardigánt(2000 ft volt, de egész ősszel hordta, kihasználtuk az árát), azalatt fehér hosszú újjú rugi volt rajta + vastag fehér harisnya, a cipője szintén halvány rózsaszín mikrokord, balerina fazonú, tépőzáras-vékonypántos) (kínaiban vettem 700 ft-ért), de rávarrtam egy színben megegyező selyemszalagból készített masnit.
Ezt az összeállítást két hónappal később is egy esküvőn is viselte, meg rögtön a keresztelő után egy héttel is a dédi 90. szülinapján.
Nézegettem korábban a kimondott alkalmi ruhákat, de megmondom őszintén, rettentően elborzasztott az áruk. Mi elég szűkösen élünk, olyat szerettem volna neki venni, amit több alkalommal is hordhat. másfelől pedig a hagyományos habos-babos tejsznhabköltemény ruháktól teljesen rosszul vagyok, el nem tudtam képzelni ilyet a lányomon. Ugyan a nagyik kicsit odavoltak, hogy nem fehérben lett megkeresztelve, de a fotókon meg a videón is látszik, hogy nagyon szép és elegáns volt a ruhája, és kifejezetten hátrányos lett volna neki a fehér szín, úgyhogy mi egyáltalán nem bánjuk, hogy nem hallgattunk rájuk, hogy de márpedig fehérben KELL.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!