Mivel fürdeted babádat, hogy ne száradjon ki a bőre? 10
hós.
Figyelt kérdés
Amíg a gyógyszertári fürdetőt használtuk, nem volt szükség testápolóra, aztán váltottunk, mert úgy éreztem a gyógyszertári már nem eléggé tisztítja meg a kisfiam, mert ugye egész nap csúszik-mászik, koszos lesz mindene, meg bacis. Váltottunk Johnson's, meg Gabi-ra, és mindkettő szárítja a bőrét. Fontos szempont, hogy ne legyen nagyon drága! Amit a védőnő ajánlott, Babe-t 4000 Ft.
Foreveres Aloe Liquid Soap, tökéletes a baba bőrének, adalékmentes, semmi káros nincs benne, én nulla naptól ebben fürdetem a gyerekeket, gyönyörű a bőrük. 4300Ft, de minimum két hónapig elég - nekem a két gyerekre is elég ennyi ideig, inkább tovább.
Olcsóbb, de legalább ilyen jó megoldás a szintén foreveres Aloe Avocado szappan, egy csoda a bőrnek, ez mondjuk nem folyékony, hanem rendes szappan alakú, de ezt még ekcémás gyerekekre is ajánlják, annyira jó. Ez 1600 Ft. És isteni az illata is.
2012. ápr. 18. 09:36
2/11 anonim válasza:
Az én kislányom 4,5 hónapos, mi kb egy hete utánzsírzós Dalli szappant használunk védőnői tanácsra. Nekünk nagyon bevált pedig születésétől kezdve elég problémás volt kislányom bőre (túlhordtam ezért nagyon száraz volt).
2012. ápr. 18. 09:40
3/11 anonim válasza:
Pedig csak a Babe-t tudom mondani a normál 500 ml es és nagyon sokáig elég,testápolója is ,nem kell az érzékeny mert az 4x olyan drága .Nekünk fél évre elég egy doboz tusfürdő és egy doboz testápoló,árérték arányban bizony olcsóbb mint amiket Te emlegetsz ,csak egyszerre kifizetni ,sok.
2012. ápr. 18. 10:35
4/11 anonim válasza:
Ajánlom a Nívea fürdetőt, abban semmi káros anyag nincs, ahogy az általad említettekben viszont sajnos van!
A dm-ben 1399ft, bababónuszban kupon is van rá, 500ft kedvezmény. Fehér, elég nagy nyomós üvegben (persze nem üvegből:).
Sheavaj szappan lehet jó még, természetes anyag, hidratál nagyon. :) De ugyanúgy van a Níveásban is sheavaj, szerintem azt próbáljátok ki, mégsem 4000!
2012. ápr. 18. 10:36
5/11 anonim válasza:
ezekben mindben a níveában is vannak kőolaj származékok....
2012. ápr. 18. 10:41
6/11 anonim válasza:
Az enyém másfél éves, de nem hiszem, hogy kevésbé tisztítaná a gyógyszertári, mint eddig! Nekem semmi bajom nincs vele! Az én gyerkőcömnek viszont nagyon jó kis bőre van szerencsére, még nem volt neki kiszáradva egyszer sem! Mostanában, kb. egy hónapja együtt fürdök vele, és többször is az én tusfürdőmet használta, Fa tusfürdő, de attól sem szárad ki neki! Ha az én tusfürdőmet használja, akkor is a fenekét, nuniját az ő gyógyszertárijával mosom meg! Meg én hajat mosni is a gyógyszertári fürdetővel mosok! Elég kicsi haja van másfél éves létére! Nekem nincs vele gondom!
2012. ápr. 18. 11:31
7/11 anonim válasza:
Johnsons babaszappant használok. A kezemet szappanozom be, nem a testét. így kevésbé szárít. Furdés után Baba aloeverás vagy kamillás testápolot használok. Nem drága és akár 3-4 honapig is elég.
15 hos kislány anyukája
2012. ápr. 18. 11:37
8/11 anonim válasza:
Babét használok, 4 hónapja tart az 500 ml-es ,szóval kevesebb, mint havi 1000 Ft. Vaterán, teszen szokott lenni új, nézd meg!
2012. ápr. 18. 11:45
9/11 anonim válasza:
Én az 1 évesemet is a fürdetőkrémmel fürdetem, nyugi, tisztára mossa az :-)
(A popsiját szoktam valamelyik babafürdetővel lemosni, ha kakis, és úgy teszem a kádba.)
Nyugodtan használd a fürdetőkrémet és ne dőlj be a kőolajszármazékos szövegeknek.
2012. ápr. 18. 12:20
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Sok tanácsot kaptam, hirtelen nem is tudom, melyiket fogadjam meg, de még átgondolom, és kipróbáljuk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!