Hány órakor szoktad fürdetni a babádat? Miért akkor? A kezdetektől akkor fürdeted? Hány hónapos?
Figyelt kérdés
Pusztán kíváncsiságból kérdezem. Minden este van egy pár órás intervallum amikor szinte mindenki eltűnik. :)#baba #fürdeted
2012. ápr. 11. 18:48
1/21 anonim válasza:
Két hónapja vezettük be a fél 8kor fürdetést. Mindig. Most lesz 5 hónapos.
2/21 anonim válasza:
Születése óta 5 körül, ettől csak ritka esetekben térünk el, pl. ha nem érünk haza addigra. Azért ekkor, mert fürdés után rendszerint felélénkül, és ilyenkor még nem késő, ha élénk. Egyébként 2,5 hónapos.
3/21 anonim válasza:
4 hónapos a fiam, mindig 6 körül van fürdés.Kórházba is akkor fürdették őket , azért gondoltam otthon is legyen így.Próbáltam eltolni 7-ig de nem bírja ki addig.:)
4/21 anonim válasza:
Este 7 és fél 8 között szoktam fürdetni a születése óta,most 8 hónapos,de néha vannak kivételek,pl:amikor átalussz vagy annyira álmos,hogy nem bírja ki addig.
5/21 anonim válasza:
Párom 7-kor szokta, illetve most hogy hosszabb a Híradó,, kicsit később, és utána vacsora, alvás a lányoknak. /2 és 3 évesek/.
6/21 anonim válasza:
Amikor megszületett a kisfiam, akkor fél 7-kor fürdettük, aztán kitoltuk 7-re, most pedig az óraátállítás óta fél 8-kor fürdetünk. Most másfél éves.
7/21 A kérdező kommentje:
Nálunk a kórházban dél körül fürdetnek, hülye egy szokás. Az első hetekben 6-7 között fürdettünk, ahogy kijött a lépés (alvás, szopi). Aztán áttértünk a 7 órára, ez szinte mindig pontos volt. Az óraátállítás napján áttettük fél 8-ra, mert kezdett bealudni egyből fürdés után, volt hogy negyed 8-kor vagy 7-kor (amikor sírt a fáradtságtól hamarabb fürdettünk pár perccel) már aludt, és így nagyon korán, 5-6 között kelt reggel. Most így 8 körül alszik el, és 7 körül kel.
2012. ápr. 11. 19:06
8/21 A kérdező kommentje:
Ja és 6 és fél hónapos.
2. válaszoló, de fura hogy a te babád meg felélénkül a fürdéstől. :)
2012. ápr. 11. 19:07
9/21 anonim válasza:
2 gyerkőcöm van,eddig :D
Lányom 3 éves lesz, az öcsije 2,5 hónapos.
Kisfiamat fél hétkor fürdetem,azért mert így fél 8-ig el is alszik.Azért alakul ki így,mert ez alatt szoptatás-altatás idő alatt lányom az apujával van és az öcsi altatása után a kislányommal jobban tudok foglalkozni.
10/21 anonim válasza:
Fél 8 és 8 között. Így alakult, és működik is. Utána szopi, alvás, és legkésőbb 9-ig elalszik, de inkább hamarabb. Reggel 7-8 körül kel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!