Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Bemerjük vállalni az utat?

Bemerjük vállalni az utat?

Figyelt kérdés
Nyeremény út lenne, de babám éppen tölti az egy évet és félek, hogy ő nem fogja élvezni a nyaralást, és így a mi nyaralásunk is rossz lesz. Amúgy is olyan baba, hogy semmi nem jó neki. Sokat fog változni, ha járni tud?
2012. ápr. 17. 09:39
 1/9 anonim ***** válasza:
19%

Persze mindenképp!

Esetleg a nagyszülöknek nem tudjátok addig leadni a babát?

2012. ápr. 17. 09:47
 2/9 anonim ***** válasza:
Attól függ. Pl Újzélandra még én sem vinném, de 200km-re a lakásunktól már gond nélkül.
2012. ápr. 17. 09:49
 3/9 anonim ***** válasza:

Ó nehogy azt hidd! Az én fiam is olyan, hogy neki semmi nem jó, sokáig még a corába sem mertem elvinni! Aztán jött egy szülianpi buli ahol ott kellett lennünk, gyereket nem tudtuk leadni, így jött velünk, és láss csodát: A gyerekemet nem is láttam egész este. Valakinek a kezében volt mindig, járt kézről kézre, úgy élvezte, hogy rá sem ismertem. Élőzene volt, hangoskodás, azt hittem, hogy végig fogja ordítani, úgy is kézültünk, szóltunk előre, hogy ő olyan gyerek, hogy neki semmi nem jó, lehet, hogy csak 7 percet leszünk a szülinapon, aztán ha bőg hazamegyünk. És tessék. Alig akart hazajönni este 8-kor. Ő még bulizott volna:D

Szóval csak hajrá vigyétek! :_) Az újzélandot azért írtam, mert nem mindegy, hgy hova vinnétek :-)

2012. ápr. 17. 09:52
 4/9 anonim ***** válasza:

szerintem meg élvezné a baba, attól hogy 1 éves ő is ember és lát hall, tuti tetszene neki a sok újdonság.

ne passzoljátok le, vigyétek magatokkal, pláne ha szép idő lesz

hidd el rosszabbul éreznéd magad ha te szórakoznál a baba meg mamával ücsörögne otthon.....

2012. ápr. 17. 10:03
 5/9 A kérdező kommentje:
Nagyszülőkkel megyünk. Nálunk még a napi séta is rémálom, mert üvölt a babakocsiba, kézbe, ülésbe. Ha megállunk akkor egyből feszeng, vísit.
2012. ápr. 17. 10:21
 6/9 anonim ***** válasza:

Vidd magaddal. Élmény lenne neki is, nektek is! Babakocsiban csak elvan míg csavarogtok, abban aludni is tud, enni 1 évesen már ehet mindent, ha tenger vagy vízpart élvezné nagyon a fürdésre homokozást... Mióta megszületett minden nyáron vittük magunkkal Siófokra, 6 hónaposan, 18 hónaposan, 2 évesen, és most 3 évesen is visszük. Este is letudtunk vele menni a partra, elaludt a babakocsiban, vagy az én, vagy a férjem kajájából evett, altatás is könnyen ment, hisz új élmények, helyek, kifáradt mindig, nem volt azon a héten fix napirendje, ha nem fürdött este nem volt gondd, ha csúszott az étkezés az sem zavarta, mert leötötte a sok újdonság látnivaló!

Ne félj a nyaralástól, jó lesz!

2012. ápr. 17. 10:26
 7/9 anonim ***** válasza:
Egy 1 éves már keresi, szereti az újdonságokat, én biztos vinném, bár azért tényleg kérdés hogy hova, mert több napos autóútra nem biztos hogy vállalkoznék, de ha fél nap alatt ott vagytok, akkor szerintem vinném.
2012. ápr. 17. 10:56
 8/9 A kérdező kommentje:
350 km-re mennénk. Ahol megszállnánk, azzal nincs gond, mert babacentrikus. Alsópáhok, Kolping hotel.
2012. ápr. 17. 10:59
 9/9 anonim ***** válasza:

Alsópáhokot ki ne hagyjátok, a gyerek fogja legjobban élvezni, ott a Balcsi egy köpésre, rengeteg a látni való, ezer féle program kicsiknek és egész kicsiknek, ráadásul a Kolping szerintem az egyik, ha nem a legjobb. Szüleim a szomszédban laknak, havi szinten járunk a környékre, a mindentutálok, semminemjó gyerekem ott szeret lenni a legjobban! :))

És ha járni tud akkor már rengeteget tud változni, eléri amit akar, nem lesz helyhez kötve.

Tavaly egy 3 évessel és két darab 7 hónapossal voltunk nyaralni, a kicsik épp úgy élvezték mint mi, első este volt kis nyűglődés az új hely miatt, de második este semmi gond nem volt, pedig az egyik picura Amerikából jött, szóval neki még az időeltolódás is ott volt, de semmi gond nem volt vele.

Menjetek!

2012. ápr. 17. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!