Ti fel tudtátok dolgozni a pocakos létet és a szülést?
Sziasztok...
Akiknek jó élmény volt a szülés...vagyis hülyeséget írok...minden féle szülésélményre vonatkozóan...fel tudtátok dolgozni???
Többször akartam már indítani topicot ezzel a témával, de most jutott rá időm, néha elfog az érzés...és egyszerűen úgy érzem én ezt nem tudtam feldolgozni...hülye vagyok?menjek psichológushoz?ti hogy vagytok a témával???
Én már 2-t szültem, most 2,5 éves a fiam, és 7 hónapos a lányom, mindkettő könnyű szülés volt, fiatal vagyok...esküvő után 8 hónapig küzdöttünk egy babáért, hőmérőzés, rágörcsölés, missed ab(na ez a másik amit mai napig nem tudok hova tenni)viszont a hétköznapokban nagyon kevés időm jut magamra, nehogy ezekre a gondolatokra .... hiányzik az egész, sírnom kell a boldogságtól és a fájdalomtól hogy elmúlt...küzdöttünk értük, kihordtam őket a szívem alatt, az utolsó hetek ezer évnek tűntek, kínszenvedés volt mindkttővel és egyszercsak bementünk 3,5 óra és 1 óra volt mindkettő szülés, hiphopp ott egy baba, kifejlett egészséges, nagy baba aki rögtön cicire kapott és létrehooztunk valamit ami a miénk, a mi felelősségünk...és egyszerűen nekem ezek felfoghatatlan csodálatos dolgok...én vagyok ennyire szülés mániás???én imádtam a szülést, bírom a fájdalmat, paráztam mindekttővel aztán kész vége, nincs ultrahang, nincs pocak, ÜRES vagyok, és kint vagy egy(2)élet...................................
Hozzáteszem nem vagyok anyaistenni, sem együtt aludni sem hordozni képtelen voltam a szoptatásról nem is beszélve :( de a szülés és maga az élet ami bennem növekedett....
Őszintén azt gondolom el kell mennem ezt átbeszélnem valakivel, mert ugye férjet annyira nem tudom meghatni a témával, mert ő nem érzi ezt amit én, és majd megszakad a szívem hogy vége...olyan jó állapotosnak lenni
, babamocorgást érezni-persze ilyenkor már csak a szépre emlékszik az ember :)
(úgy gondolom talán azért mert ez volt életem célja, álma vágy hogy szülhessek, legyen egy fiam és egy lányom és minden teljesült...)és azt hiszem a mai világban ezt többet nem tehetem meg :(( sajnos azt hiszem többször nem élhetem át a szülést a babamozgást, semmit :( ..és a csajszi aki 7 hónapja született a napokban már felkapaszkodik, állni akar, miközben pár hete még csak egy helyben feküdt és cicizett...ahh ....
Ti szoktatok ilyen mélyen elgondolkozni? hogy élitek meg ezeket?
2 honapja szultem az elso gyermekunket,de legszivesebben mar ujra pocakos lennek es ha megtehetnem akkor meg sokszor!
Pedig nagyon problemas 9 honapom volt (amniocentezis,terhessegi cukor,toxemia) megis ha a korulmenyek engednek ujra barmikor bevallalnam!
En is csaszaros voltam,surgossegi,de atelnek mindent ujra,mert az az erzes amikor eloszor felsir,amikor eloszor meglatod,megerinted,megpuszilod,a szemebe nezel, az egyszeri es megismetelhetetlen!
A pocakos létet élveztem, a szüléssel kapcsolatban pedig semmi rossz élményem nincs.
Agyalni nincs időm ezen, max. elalvás előtt gondolok vissza arra, hogy milyen is volt... de nekem nagyon jóóó! :)
"ez volt életem célja, álma vágy hogy szülhessek, legyen egy fiam és egy lányom.."
Atyaég! Ez komoly?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!