Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kecsketejes kérdés?

Kecsketejes kérdés?

Figyelt kérdés
Lassan lányom 1 éves..... Kecsketejet akarok neki adni majd.... Ti adnátok? Mit gondoltok erről?

2012. ápr. 16. 14:17
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
9/10-nek! Oké hogy szépen bemásoltad a dolgokat csak éppen nem értelmezted se ezt sem a kérdésemet! Ahogy írom lassan egy éves! Szóval már nem csecsemő! 3,5 hónapos kora óta hozzá táplált, ma már mindent eszik amit mi is (hús, tojás, glutén, zöldség stb stb) Szóval nem kizárólag ezzel lenne táplálva! Most jelenleg naponta 2x eszik tápszert, reggel és este! Ehelyett menne a tej! Doki néni még annó az én gyerek dokim volt szóval nem egy most kezdtük a szakmát doktor! Én elmondtam neki hogy s mint lenne és ő azt mondta oké! Valószínüleg ha egy 3 hónapos csecsemőt ezzel akartam volna eteteni naponta 7x elküldött volna a sunyiba! Azért köszi a választ, csak kicsit piszkálódós volt!
2012. ápr. 16. 22:24
 12/13 A kérdező kommentje:
Mindenki másnak is köszönöm szépen :)
2012. ápr. 16. 22:26
 13/13 anonim ***** válasza:

pro:

[link]

És kontra:

[link]

2012. ápr. 16. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!