Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Borostyánlánccal kapcsolatos...

Borostyánlánccal kapcsolatos kérdés?

Figyelt kérdés
Ti hol vettétek és mennyiért? Hány cm hosszú? Én olyat szeretnék, ami mágnessel záródik, és a bogyók egyenként vannak csomózva, hogy ha elszakad akkor ne tudja lenyelni őket. Létezik ilyen? Hány hónaposan kezdtétek el használni?
2012. ápr. 14. 22:18
 1/7 anonim ***** válasza:

Innen rendeltem:

[link]

Talán 30-31 cm-es volt, már nem emlékszem potosan.

(mért meg a gyerek nyaka körül egy fonallal, és kiderül, milyen hosszú kell. Ne menjen föl az állán, hogy ne tudja a szájába venni. Akkor jó a méret.)

A miénk nem máneses, hanem csavaros, de ez is jó. A szemek egyenként csomózva vannak, de ez így is kell legyen. 4 hónaposan kezdtük el használni.

2012. ápr. 14. 23:06
 2/7 anonim ***** válasza:

Én ékszerüzletben vettem, 3 hósan kezdtük használni,31 cm-s és csavaros...Én a mágnesesbennem bíznék:(

Másodiklányunk hamarosan kibújik,már itthon vanalánca,amit szerintem akórházba is beviszek!Ezt már a Brendonban vettem!

A nagyobbik 2 éves 4hós,imádjaaláncát,nem is engedné levenni:)

2012. ápr. 15. 08:25
 3/7 anonim ***** válasza:
Én a Müllerben vettem, darabját 4000Ft körül. Mindig rajta volt a láncuk a fiaimon, a mágneses kapocs egyszerűen szétmállott pár hónap alatt. Sajnos a blokkom már nincsen meg, nem tudom visszavinni. Kidobtam 8000 Ft-ot.:-( Szerintem a legjobb, ami csavaros kapcsos és a kapocs el van takarva, benne van egy borostyánszemben.( Jobb, ha nem ér hozzá a baba bőréhez a fém kapocs) A neten rengeteget találsz, ezen kívül bababoltokban is lehet kapni.
2012. ápr. 15. 09:02
 4/7 A kérdező kommentje:
én azért akartam mágneseset, mert ha beakad valahova, azonnal szétjön és nem fojtja meg a babát. De akkor nem jó a mágneses?
2012. ápr. 15. 09:10
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerinted mibe akadna bele?Olyan rövid,hogy akis husis nyakukhoz olyan közel semmi nemér..

Nemkötekedni akarok,félre ne érts,csak tényleg érdekelne,hogy mibe akadhatna bele??? :)2-es vagyok

2012. ápr. 15. 10:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha megfelelő a méret, akkor semmibe nem akad bele!
2012. ápr. 15. 13:00
 7/7 anonim ***** válasza:

nekünk mágneses van, bírja a strapát

nem vennék csavarost

mibe?pl a saját ujjacskáiba? vagy bármibe ....

2012. ápr. 15. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!