Ha megtudnád egy ismerősödről, hogy abortusza volt, elítélnéd? Megváltozna a kapcsolatotok?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 15. 18:40
11/26 anonim válasza:
barátnőmnek volt abortusza, de tudom mi történt, miért döntött így, ezért soha nem ítélném el. Láttam akkor mit élt át, miért kellett így döntenie. Ez nem változtatott a kapcsolatunkon.
12/26 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm :-)
Van esetleg köztetek, aki kifejezetten abortusz-ellenes?
2012. ápr. 15. 20:39
13/26 anonim válasza:
Oh, darászfészekbe nyúlsz. Itt az abortusz vita mindig nagyon eldurvul.
Én nem ítélek senkit, több ismerősömnek is volt. Nem érdekel miért döntött így,mert ez a magánügye, sosem szólnék bele.(egyébként sem vagyok abortusz ellenes )
14/26 anonim válasza:
Dehogy itelnem el, semmikepp sem, a baratnomnem volt es ugyanugy baratnom maradt, velemenyem sem valtozott rola. De a tettet elitelem, nem az embert, csak magaval az abortusszal nem ertek egyet, egyik legkegyetlenebb dolog a vilagon.
15/26 anonim válasza:
Ki vagyok én, hogy bárki felett ítélkezzek? Van ilyen ember a környezetemben, max. az ő esetében akkor nem értettem vele egyet, de ettől nem változott a kapcsolatunk.
16/26 anonim válasza:
Ki vagyok én, hogy egy élet felett ítélkezzek?!
Most ki ölné meg a saját gyerekét?
Nnézzétek csak meg! Mindenki, aki NEM abortusz ellenes 100%-ot kapott, aki az életet védi/védené, azt lepontozták. Nincs ezzel a világgal valami baj?
17/26 anonim válasza:
Pont ma délelőtt hívott fel egy barátnőm(30 éves két gyerekes anyuka)sírva,hogy múlt héten volt egy abortusza és hogy találkozzunk mert kiöntené a szívét!
18/26 anonim válasza:
bocs utolsó vagyok lemaradt
Szóval köpni-nyelni nemtudtam a telefonba de mégsem ítélem el!
19/26 anonim válasza:
A tettet egyértelműen rossznak tartom, de attól még az illetőt nem ítélem el. Ha megtudnám egy ismerősömről, akkor nagyon sajnálnám őt, mert borzasztó lehet ilyet átélni és egy életen át hordozni. Nem tudom, milyen közeli ismerős lenne szó, de bevallom, valószínűleg kíváncsi lennék, miért jutott erre a döntésre - és ha elmondaná, biztos agyalnék azon, én hogyan döntöttem volna.
20/26 anonim válasza:
csatlakozom a többséghez. És nincs a világgal semmi baj, amiért az abortusz-pártiak (ahogy az egyik válaszoló titulált minket) fel lettek pontozva, ez a kérdés nem az abortuszról szól, hanem arról, hogy mennyire van jogod ítélkezni más felett és mennyire vagy jó barátnő, amiért megérted és elfogadod már emberek döntését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!