Van itt kismama, akinek 10-12 hónapos a babája? Mennyit segít a férjetek? Milyen a kapcsolatotok?
11 hónapos a babánk, egy rossz szavam nem lehet a Férjemre :)
Segít mindenben, kérni sem kell sokszor, látja, hogy miben szorulok segítségre. Rengeteget foglalkozik a lányunkkal, tisztába is teszi (bár ilyenkor azért "bepróbálkozik", amikor kaki van, azt nehezen bírja, de amúgy mindent megcsinál).
Szégyellem bevallani, de az első néhány hónapban nem szívesen hagytam rá a babánk, mert azt hittem, nem tudja olyan "jól" csinálni a dolgokat, mint én(plusz szopizott a kicsi), ma már simán vele hagyom, sokkal jobb a kedve mindkettőjüknek a játéktól :)
A kapcsolatunk szerintem nagyon jó, vannak persze néha nehezek is, de azokat megbeszéljük, túljutunk rajta. Most a másodikat várjuk :)
(Ja, főzni nem szokott, de asszisztál: krumplit pucol stb.)
Nekem ugyan már 1 éves múlt a babám, de még mindig nagyon sokat segít a párom.
Hogy ha itthon van, szó nélkül etet-fürdet-pelenkáz-játszik vele stb. Tényleg sokat segít. Éjjel szerencsére nem sokszor kellett kelni hozzá, csak amíg picike volt, de akkor is hétvégén (amikor másnap már nem ment dolgozni) mindig ő ugrott elsőként.
A kapcsolatunk is jó, ugyan nem túl gyakran de kimozdulunk kettesben is, ilyenkor a szüleim vigyáznak a babóra.
47%-os kicsit nevetséges.......és láthatóan olvasni sem tud. Egyszerű teremtés lehet. Nem az volt a kérdés, hogy mennyi van a férjed számláján! Szerintem írd ki a homlokodra, ha ilyen hatalmas közlési vágyad van:)
Kérdésre válaszolva. Nagyon sokat segít, szinte mindenben. De főzni pl. nem tud. Néha kicsit irányítani kell, hogy mit csináljon, nem olyan ösztönös mint egy nő.
11 hónapos a fiunk!
Pelenkázni nem pelenkáz
etetni nem etet
főzni nem tud nem is akar megtanulni
takarítani nem segít
játszik a gyerekkel
néha elviszi sétálni ha már megkérem rá,hogy addig kipórszívóznék,felmosnék nyugodtan úgy,hogy nem nyüzsög körülöttem a gyerek
megfürdeti de már törölközni,pizsibe öltözteni,etetni,altatni nekem kell.
Hát nem mondom azt,hogy azért ennél több segítségre vágynék!
Nem akarok veszekedni, ne haragudj. Kár volt leírni a véleményemet. Sajnálom. Csak az jutott eszembe, hogy sokszor olvasom ezen az oldalon, hogy mekkora gond az anyukáknak, családoknak a pénzhiány (babákat vetetnek el pl.....)és gondolhatod milyen jól esik nekek ezt olvasni, pláne, hogy semmi köze a kérdéshez.
Amúgy ha valaki, hát én nem vagyok írigy. Anyagi értelemben sem. Viszont dicsekedni sem szeretek. Nagyon is jól élünk. De én nem szeretném kiteregetni a részleteket. Örülj, hogy boldog, egészséges a családod és légy kicsit szerényebb! Értékeld, mert minden múlandó!
Sok boldogságot!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!