Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idős volt a babád...

Mennyi idős volt a babád amikor megjött szülés után a mensid először? Hány napig tartott?

Figyelt kérdés
Szoptattál még vagy fejtéL, tehát volt tejed?? Nekem öt hetes a lányom és megjött , van még tejem , nem korai még a mensi? Nálatok, hogyan volt?? Köszi a válaszokat..

2012. ápr. 14. 15:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
7 hónapos volt mikor megjött, nem változott a tej mennyisége, meg sem érezte fiam, 1,5 éves koráig lelkesen szopizott:)
2012. ápr. 14. 17:31
 12/18 anonim ***** válasza:
Nekem is 5 hetes volt a babám mikor először megjött(10 napig tartott), utána 5 hónapos korában azóta rendszeres, meg sem érzi szoptatásnál, most 8 hónapos.
2012. ápr. 14. 17:39
 13/18 kíváncsicska ***** válasza:
Nekem ma jött meg.Én is aggódok hogy mi lesz.Lányom 4.5 hónapos és csak szoptatom.Remélem nem lesz gond,és továbbra is tudom szoptatni.
2012. ápr. 14. 22:27
 14/18 anonim ***** válasza:
Pontosan 30 nappal a császáros szülés után jött meg először, és 11 napig tartott. A nőgyógyászom azt mondta, ez nem a "rendes" menstruáció, nincs peteérésem még biztosan. Ezzel szemben utána is mindig pontosan megjött, nem maradt ki egy hónap sem. Igaz, nem szoptattam, de 3 óránként fejtem, mert koraszülött volt a babám.
2012. ápr. 15. 00:51
 15/18 anonim válasza:

Nekem 2 hónapos volt a pici mikor meg jött de kevés a tejem de még most is szoptatom és már 5 hónapos de mellette adok neki enni mert kel minden félét eszik már csak ami bufaszt azt nem adok neki. És a picim már 8 kiló és nem adok neki tápszert.

Sok szerencsét

2012. ápr. 15. 10:26
 16/18 anonim ***** válasza:

Nálam 1éves és 10napos volt mikor először megjött.

Még szoptattam és azóta is,mondjuk ez még csak 2hete volt.Nem vettem észre,hogy reklamálna,hogy más az íze.

Napi 5x szopizik még(reggel,este+a 2alváshoz napközben),tehát nem a szopik csökkenése miatt jött meg. Kb 6 napig tartott a mi meglepő volt számomra is,mert régen 3-4nap volt max.És erősebb volt mint régen,de gondolom az első ilyen.

Az első babámnál is 1éves szülinap után 4.napra jött meg.

Őt is sokáig szoptattam(16hó),így 1évesen is sokszor evett még ő is,úgy emlékszem.

Most nézem,hogy az első mensim volt az egyetlen a kicsi között mert után már jött a pozitív teszt!! :D (tervezett baba)

2012. ápr. 15. 15:39
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, úgy látom változó kinek mikor jön meg és meddig tart, nekem már öt napja tart elég intenzíven,két nap volt amikor nem nagyon akarta elfogadni a tejet de azóta szerencsére igen, azon a két napon a mennyiség is kevesebb volt azóta az is helyreállt szerencsére, kíváncsi leszek hány napig fog még tartani.
2012. ápr. 16. 12:14
 18/18 anonim ***** válasza:

sziasztok :)

Az én kislányommal 7 hónapos volt mikor megjött 3 napig tartót és utána elkezdett egyre kevesebb lenni a tejci így a kislányom 8,5-9 hónapos korában magától levált az anya tejről azt mondta a védőnő hogy ez sajnos a velejárója :)

2012. ápr. 18. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!