Mennyi idős volt a babád amikor megjött szülés után a mensid először? Hány napig tartott?
Nekem 2 hónapos volt a pici mikor meg jött de kevés a tejem de még most is szoptatom és már 5 hónapos de mellette adok neki enni mert kel minden félét eszik már csak ami bufaszt azt nem adok neki. És a picim már 8 kiló és nem adok neki tápszert.
Sok szerencsét
Nálam 1éves és 10napos volt mikor először megjött.
Még szoptattam és azóta is,mondjuk ez még csak 2hete volt.Nem vettem észre,hogy reklamálna,hogy más az íze.
Napi 5x szopizik még(reggel,este+a 2alváshoz napközben),tehát nem a szopik csökkenése miatt jött meg. Kb 6 napig tartott a mi meglepő volt számomra is,mert régen 3-4nap volt max.És erősebb volt mint régen,de gondolom az első ilyen.
Az első babámnál is 1éves szülinap után 4.napra jött meg.
Őt is sokáig szoptattam(16hó),így 1évesen is sokszor evett még ő is,úgy emlékszem.
Most nézem,hogy az első mensim volt az egyetlen a kicsi között mert után már jött a pozitív teszt!! :D (tervezett baba)
sziasztok :)
Az én kislányommal 7 hónapos volt mikor megjött 3 napig tartót és utána elkezdett egyre kevesebb lenni a tejci így a kislányom 8,5-9 hónapos korában magától levált az anya tejről azt mondta a védőnő hogy ez sajnos a velejárója :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!