Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a vélemény/tapasztalat...

Mi a vélemény/tapasztalat arról, hogy a fél év szülési szabadság után az apuci megy gyedre és ő kapja a gyest is?

Figyelt kérdés
Nálunk az anyagiak miatt merült fel ez a lehetőség,és a párom nagyon gyerekcentrikus,csak félek,hogy nagyon el fogok távolodni a picitől.Szoptatás hogy lesz megoldva,erre kellene praktika?!Tgyás alatt nekem el kell intéznem,hogy lemondok a gyedrő,gyesről,és apuci nevére pedig igénylést kell benyújtani?

2012. ápr. 14. 10:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Persze, megvárhatod az 1 évet, és akkor a párod "átveszi", ahogy Mi is tettük. Még annyi jutott tegnap este eszembe, hogy ha a párod munkahelye TB kifizető hely, akkor nem kell bemenni az OEP-be benyújtani az igényt, hanem lehet a munkahelyen.

Persze, jó érzés, de még így is marha nehéz. Tegnap pl. felébredt reggel, miközben készülődtem (hozzáteszem, ez szerencsére elég ritka), és ilyenkor iszonyú nehéz elindulni... Valószínűleg ha akkor én megyek be hozzá a szobába, és nem a férjem, nem indulok el.

2012. ápr. 17. 07:05
 12/12 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a tippeket, információkat:DMár várom nagyon!
2012. ápr. 27. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!