Little Blue Lamb cipővel tapasztalat? Mennyire tartós?
nekem tudod miért nem tűnik jónak,mert nem magasított száruak és ebben a korban még kell,hogy valami tartsa a bokájukat!
Bár lehet nem jól láttam de ezek között én nem láttam ilyet!
Amik jó márkák:
Elefanten
Siesta
Superfit
D.D.Step
Asso
Salus
Falcon
SZamos
most ennyi jutott eszembe
Sajnos nem tudok a kérdésedre válaszolni. Csak azért írok, mert pont most találtam rá erre a márkára, és én is tapasztalatokat keresek.
Amilyen márkákat az előző válaszoló írt, azok jók, de nem tudom, Te (kérdező) hogy vagy vele, de én otthoni használatra szánom, és otthon nem akarok rá harántemelős cipőket húzni, mint amilyenek a felsorolt cipők.
A régi pedipedjét kinőtte, de most valahogy irreálisan megdrágult, és nem akarok otthoni cipőre annyit költeni.
Ami ebben a littlebluelamb-ben tetszik, az az, hogy van csúszásgátló a talpán. Szóval, erősen gondolkodom, hogy ilyet vegyek.
Te vettél azóta ilyet esetleg?
Szia!
Igen, vettem, és imádjuk!:)
Azóta vettem neki mégegyet :D
Szóval szandálból is ilyenje van és zárt cipőből is.
Tényleg könnyű ráadni és nem csúszik. Nagyon pufi lába van, de ezzel a márkával tökéletesen elégedett vagyok.
Köszi a képet is! Nagyon-nagyon aranyos! Örülök, hogy elégedettek vagytok vele. Akkor azt hiszem én is merek ilyet venni. És ha tönkre megy, akkor kicseréltetem.
A saját kérdésemhez is írtam.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
3.vagyok
szerintem az általam felsorolt márkák közül csak talán egy a Siesta harántemelős....
Ezeket a márkákat ismerem közelről:
Siesta
Superfit
D.D.Step
Asso
Ezek mind harántemelősek (kis púp a talp belső részénél).
Amíg kezdő volt a járásban, addig Asso-t hordott itthon, hogy tartsa a bokáját. Most már több, mint fél éve jár, most már többet járhat mezítláb. Ezt olvastam, és nagyon logikusnak találtam a cikket. Tehát otthon már nem kell a "gyógycipő".
Nekem csak jó tapasztalatom van ezekkel a kis cipőcskékkel!A kislányom imádja,kényelmes és igazi csajos színekben lehet kapni.Csúszásgátló is van rajta,az utcán is fel tudjuk venni:)
És az ügyintézés nagyon gyors és korrektek,nekem mindig válaszolnak ha kérdésem van.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!