Anyás lenne? Tapasztalat? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
eddig 9hós fiam nagyon nyugodt volt.eljátszott egyedül.egyik napról a másikra ha meglát sír hogy vegyem fel,nem hagyja bba és mutatja a kezével...kicsit aggaszt mert mellette van egy 2,5éves és hát nem akarom arra szoktatni h kézben akarjon lenni!mit tegyek?tanácstalan vagyok.addig sír míg bírja,komolyan.de már úgy megsajnálom h kénytelen vagyok felvenni.:(2012. márc. 16. 20:00
1/3 anonim válasza:
Üljetek le a nagyobbal mellé a földre, és játsszál vele, és igen, téged akar. Így nem az öledbe szoktatod, hanem megnyugszik, hogy ott vagy. Szép lessan meg próbálj távolodni.
2/3 anonim válasza:
9 hós lányomat mindig felveszem ha sír és nagyon ritkán sír. Ebben a korban simán lehet szeparációs szorongás. Vedd fel, nyugtasd meg, mond el neki, hogy semmi baj nem történt itt vagy vele és ha elmész akkor is vissza fogsz jönni.
És vonjátok be a nagyobbal közös játékba.
A lányom kb 2 hét alatt rájött, hogy nincs mitől félnie, ha szól én segítek neki. Azóta csak akkor sí, ha tényleg van valami baj. Sokszor felkéredzkedik a karomba, de nem sír és szerintem ennyi idősen ez a dolga. Ő is szeretne mindenben részt venni ami történik.
Ha nagyobb lesz és jobban tud majd a fiad a tesóval játszani kevésbé lesz szüksége rád.
3/3 anonim válasza:
Ilyen helyzetekben nagyon nagy segíítség a hordozás:). A kicsit a hátadra teszed mikor felkéretőzik és közben tudsz a nagyobbal is foglalkozni:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!