Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Amikor első alkalommal kijön...

Amikor első alkalommal kijön a gyerekorvos házhoz (hazaérkezés után), akkor kell neki fizetni? Ugye nem? Nálatok hogy volt ez? Esetleg a 4. kerületben tapasztalat?

Figyelt kérdés
2012. márc. 20. 07:56
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem kell, mert nem te hívod, hanem hivatalból jön ki.
2012. márc. 20. 07:58
 2/10 anonim ***** válasza:

Nálunk, kijött a gyerekorvos megnézte a babát, el látott sok hasznos tanáccsal, és ennyi. Nem fizettünk neki, semmit.

Mindenkinek ilyen gyerekorvost kívánok mint ö :) Nagyon segítőkész, kedves sok sok praktikus tanácsot ad :)

2012. márc. 20. 07:59
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem kell, nálunk eleve 5 perc volt az egész. A másodiknál 2:)
2012. márc. 20. 08:27
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem kell, nem is értettem minek is jön. Mit néz amikor a kórházi gyermekorvos 1 nappal előtte látta.
2012. márc. 20. 08:28
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem kell! Bár mi adtunk valamennyi pénzt, de nem kell ez egyéni döntés kérdése. Azért adtunk, hogy hátha kicsit lelkesebb lesz a doktorbácsink ha a kislányunkhoz kell kijönni, vagy segítség kell... de kiderült, hogy nagyon rendes a dokink pénzzel vagy anélkül is... tehát tulajdon képen fölösleges volt adni (de nem bántam meg mert nagyon elégedett vagyok a dokinkkal).
2012. márc. 20. 08:30
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem, ilyenkor nem kell adni neki! Egyik gyereknél sem adtunk, eszembe sem jutott.
2012. márc. 20. 08:37
 7/10 kíváncsicska ***** válasza:
Nem én sem adtam és meg sem fordult a fejemben hogy adjak.Ne azért legyen rendes mert pénzelem.És ezt nem csak gyerekorvos esetén gondolom.Ha valami olyan van ami miatt extra odafigyelés kell és ő megtette akkor ESETLEG.
2012. márc. 20. 09:14
 8/10 anonim ***** válasza:
Ilyenkor nem kell adni,persze megkérdeztem,hogy mivel tartozok,de azt mondta,hogy semmivel,ez ilyenkor ingyenes.
2012. márc. 20. 10:44
 9/10 sumergo ***** válasza:
A mi orvosunk ki sem jött! :-( Kellett volna? Egy hetesen nekem kellett elvinnem a tanácsadóba első vizsgálatra (november volt). Nem tudtam, hogy máshol az orvos megy!
2012. márc. 20. 11:29
 10/10 anonim ***** válasza:
a törvény előírja neki,hogy miután a kórházból hazamegy anyuka a babával akkor 48 órán belül köteles házhoz menni a gyerekorvos és védőnő is még akkor is ha hétvégére esik, vagy ünnepnapra..nálunk mos márc.15-én volt a gyerekdoki és nagy cirkuszt rendezett mert a védőnő csak ünnep utánra jelentkezett be, ő mondta ezt a 48 órás törvényt.
2012. márc. 20. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!