Mi a véleményetek arról az anyukáról aki babakocsit tolva dohányzik?
10 hós kislány anyuja vagyok!
Nagyon sokat szívtam a terhességem elött volt hogy napi 2 doboz is elmet egyik napról a másikra le tudtam tenni, minden segítség nélkül a lányom 6 hós koráig cicimániás volt és utána egyik napról a másikra nem fogadta el a cicit. Akkor sajnos rágyujtottam :( és a mai napig kint az erkélyen amikor a lányom alszik 3 szobával arébb rágyujtok vagy ha apa itthon avn leviszem akutyát és rágyujtok, de eszembe nem jutana hogy a lányom közelébe szívjam a cigit
Én a terhességemig dohányoztam. Aztán mikor terhes lettem egyik napról a másikra letettem a cigit. Én csak 1 hónapig tudtam szoptatni, már másfél éves a kisfiam, de a mai napig nem szoktam vissza.
Engem nem az zavar abban, hogy valaki cigivel a kezében tolja a gyerekét, hogy ki mit gondol, meg hogy néz ki, hanem annyi, hogy cumit, cumisüveget, takarót, bármit azzal a cigis kezével ad oda a gyerekének. Baja ugyan nem lesz tőle a gyereknek, de attól még büdös.
Amikor cigiztem nem is tűnt fel, hogy mennyire. Most, hogy én nem szívom, a férjem viszont igen, most jövök csak rá, hogy milyen hátrányai is vannak.
És ha véletlenül kicsit fúj a szél, akkor igen is kikerülhetetlen, hogy néha belefújja a füstöt a szél a gyerek arcába.
Én nem hiszem, hogy van olyan anyuka, aki 1-2 óránál tovább sétál babakocsival. Azt az 1-2 órát akkor meg nem lehet kibírni?
Nem tartom szimpatikusnak. Az egy dolog, hogy valaki felnőttként mit tesz a saját egészségével - de ha már gyereke is van, onnantól érte is felelősséggel tartozik, ebben is. És ezt nemcsak arra értem, hogy ráfújja-e a füstöt vagy sem, hanem arra is, hogy ha rendszeresen dohányzik, azzal milyen példát mutat a gyerekének.
Nem ítélem el az ilyen anyukákat, de nem értem velük egyet (és kicsit nem is értem őket).
Miért ítélném el???A gyereket károsítja vele???terhesen dohányzik?Nem!Akkor meg??????Azt csinál magával amit akar...
(egy nem dohányos anyuka)
Mi a véleményetek arról az anyukáról aki mindenbe beleüti az orrát?
Ilyen kérdés miért nincs? Nem unjátok még mások szapulását? Érdekes, hogy itt mindenki (tiszt.kiv.)el van ájulva magától, hogy mennyi dolga van, egész nap robotol a konyhában, a gyerekek lekötik minden idejüket, még hajat mosni sincs idejük, de másokat szapulni érdekes van. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!