Lehet, hogy egyedül szeretne enni?
Az utóbbi pár napban nagyon nehezen megy a főzelékezés. 22-én lesz egy éves a lányom, már kínáltam azzal, amit mi eszünk, de még nem tetszik neki, ezért marad a turmixolás. 2 foga van egyelőre, ezek is úgy egy hónapja törtek át.
Ma amíg a borsót turmixoltam neki össze, amíg várt adtam neki megfőtt borsószemeket külön, hogy pillanatok alatt betörölte őket, utána adtam neki magát a főzeléket, és először eléggé ellenkezett, tolta el a kanalat, pedig 10-kor volt a tízórai banándarabkák, amiket szintén ő majszolt el tányérból. Aztán adtam neki kanalat, és hagytam hogy kicsit maszatolgassa is a kaját, így amíg el volt foglalva szépen megette a főzit. De így nem lesz az, hogy megszokja, ha szétkenheti az ételt? Mert ezt sem szeretném. A kanál is inkább csak a kezében volt, mintha inkább kézzel szeretne enni, de ugye a főzeléknél ez nem megy.
Nem lehet, hogy a darabos kaja tetszik neki? A fiam egyik napról a másikra nem akarta megenni a pépeset, csak azt amiben voltak már darabkák.
Próbáld meg, hogy szétnyomkodod neki, vagy turmixolod, de ne teljesen péppé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!