Napi 2-3 szál cigitől alhat rosszabbul 8 hónapos babám?
Figyelt kérdés
Szörnyen restellem, de rengeteg minden összejött mostanában és kb. 1 hete elszívok 2-3 szál cigit(feszültséglevezetés). Viszont azt vettem észre hogy babám éjjel többször ébred(jelenleg jön a foga) van hogy 5-6 alkalommal is. A kérdésem az lenne hogy megérezheti a tejben a cigit és ez okozhatja az ébredéseket vagy "csak" a fogzás miatt van? Csak reggel, este és éjjel 1x cicizik.2012. ápr. 12. 21:10
41/43 A kérdező kommentje:
Mielőtt összevesznétek halkan megjegyzem, hogy tegnap volt 1 hete hogy nem gyújtottam rá. Köszönöm az érdemleges válaszokat.
2012. ápr. 21. 14:24
42/43 anonim válasza:
Nagyon ügyes vagy! Csak így tovább!!! :-)
43/43 anonim válasza:
Ez szuper! Minden tiszteletem a tiéd! Te nagyon erős vagy, minden bajból kilábaltok majd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!