Napi 2-3 szál cigitől alhat rosszabbul 8 hónapos babám?
Komolyan kérdezem az ítélkezőktől: semmi, de tényleg semmi nincs az életükben, amiről úgy érzik, nem tudnának lemondani? Pl csoki, esti sorozat nézés stb stb. Sorolhatnám, sorolhatnék komolyabb dolgokat is, mert anélkül, hogy észrevenné az ember, bizony legtöbben, ha csak kisebb mértékben is, de "függők" vagyunk valamitől. És most jön az "ilyen ne szüljön gyereket", meg a "ha a gyerekemről van szó, bármiről le tudok mondani" álszent szöveg, ugye? :) Na akkor holnaptól nem bújunk soha többet apuhoz, jó? Mert a tudomány bebizonyította, hogy káros! :) Ehhez mit szólnátok pl? Nevetséges és szánalmas, ahogy lihegve azonnal letámadnak egyesek itt másokat!
Kérdező, szerintem nem okoz alvászavart a napi 2-3 szál cigi a babádnál.
Minden jót!
Nem okoz alvászavart, ha eltelik 2-3 óra a cigi és a szopizás között, úgy h ogy szzopi után gyújtasz rá, nem lesz baja.
Nyilván nem használ, de nem lesz rákos, nagyobb eséllyel lesz rákos a kocsitól, MERT SENKI NEM KÉPES GYALOG JÁRNI ugyebár, gondolom az itt ítélkezők még egy métert nem tettek meg gyalog...
Semmilyen nikotin nem jó, ha átkerül a baba szervezetébe. Lányok ezen nagyon kár vitázni, mert ti is tudjátok!!! Meg vagyok lepődve, hogy valaki az ellenkezőjét próbálja bizonyítani!
Ezzel szemben mindenkinek joga van dohányozni, ez magánügy. Viszont akkor felejteni kéne a szoptatást! 8 hónaposan már el lehet választani, ha így alakul és nem tudod letenni a cigit.
DE A NIKOTIN ÁRT!!! Kérlek gondold ezt végig. Az alvásra is hatással lehet, mert élénkítő hatása van.
szerintem kedves utolsó akkor sem kéne megkövezni a kérdezőt.
Nagyon sok olyan probléma adódhat egy életben, amit el sem tud a másikunk képzelni.
Én hatalmas bagós voltam, amíg terhes voltam és szoptattam egyszer sem gyújtottam rá, de a szoptatás abbahagyása után visszaszoktam. Igenis nehéz leszokni, szerintem életmód változtatással lehet a legkönnyebben, pl mint nekem a terhesség volt.
Nyilván nem tesz jót a babának, de a stressz még nagyobb kárt okoz, mert érzi az anyukáján h feszült és úgy a baba is azzá válik, nem érzi magát biztonságban.
Gondolkodjunk már, mielőtt leharapjuk a fejét valakinek.
tegnap 23:38 vagyok
köszi h lepontoztak a szuper anyák akik aranyat kakálnak és soha semmi problémájuk, de olyan nagyon okosak, h ők mindent jobban tudnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!