Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti felköltitek a babátokat...

Ti felköltitek a babátokat etetésre?

Figyelt kérdés
ha nem kelne fel 3 vagy 4 óra múlva se?

2012. ápr. 12. 17:14
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem. :-) 4 honapos kislany.

Az elso 2-3 hetben akkor keltettem, amikor 5 orat aludt, utana mar nem.

2012. ápr. 12. 17:17
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha egészséges, nem sárga, akkor nem kelteném.
2012. ápr. 12. 17:17
 3/9 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyi idős. Az enyém újszülött korában besárgult, akkor keltegettem, de akkor is csak éjjel. Ha nem keltettem volna, biztos átaludt volna 10-12 órát, az azért sok még ennyi idősen. Így éjjel 5 óránként evett, nappal meg ahogy kérte, de 4 óránál többet akkor sem vártam.
2012. ápr. 12. 17:47
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem. Sosem keltettem fel. Úgy voltam vele, hogy ha éhes úgyis felébred rá. :) Az én kisbabám egy nagyon jó étvágyú baba, nem kell félteni evés terén, sokszor nem is volt baj, hogy nem evett olyan sokat, mert az első hónapokban a gyermekorvosnál rendesen rám szóltak, hogy kicsit vegyek vissza az etetésből. :(:)

7 hónapos kislány anyukája

2012. ápr. 12. 17:54
 5/9 anonim ***** válasza:

Soha nem keltettem, ha éhes úgyis felébred.

8 hónapos baba anyukája

2012. ápr. 12. 20:52
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem első baba és az elején ezzel én is bajban voltam... én volt hogy megpróbáltam felkelteni ha mondjuk már 5-6 órája nem evett de ha fáradt volt akkor teljesen mindegy volt hogy én etetni szerettem volna... teljes kómában volt a pelusozás alatt is és ahogy a kezembe vettem etetéshez már aludt is tovább egyáltalán nem érdekelte a cumisüveg. Tehát ezek után soha többet nem keltettem, kelt amikor akart. Az éjszakákat is kb 3 hetes kora óta teljesen átaludta, tehát éjszakánként 10-12 órákat aludt át evés nélkül, a védőnő azt mondta nem gond, örüljek neki!

Ha besárgult volna az természetesen teljesen más helyzet lett volna, de mivel ilyen nem volt ezért hamar rájöttem, hogy had aludjon tudja Ő mikor mire van szüksége...

2012. ápr. 13. 09:56
 7/9 anonim ***** válasza:
Éjjel nem kelteném fel! De nappal viszont 3-4 óra múlva mindenképpen. Nem az evés-éhség miatt (a baba valóban tudja, mikor akar enni), hanem azért, hogy ne keverje össze az éjszakát a nappallal. Most 7,5 hónapos a kislányom és ez nálunk bevált.
2012. ápr. 13. 10:17
 8/9 anonim ***** válasza:
Az enyém sárga volt, egyszer keltettem éjszaka, de nem evett semmit és nem is aludt vissza... :( Ezek után éjjel nem, nappal próbáltuk behozni. Pár hét és rendbe jött.
2012. ápr. 13. 11:07
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem, egyiket sem keltettem soha. Ha később kel, majd többet eszik. 2gyerekes anyuka
2012. ápr. 13. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!