Ti felköltitek a babátokat etetésre?
Nem. :-) 4 honapos kislany.
Az elso 2-3 hetben akkor keltettem, amikor 5 orat aludt, utana mar nem.
Nem. Sosem keltettem fel. Úgy voltam vele, hogy ha éhes úgyis felébred rá. :) Az én kisbabám egy nagyon jó étvágyú baba, nem kell félteni evés terén, sokszor nem is volt baj, hogy nem evett olyan sokat, mert az első hónapokban a gyermekorvosnál rendesen rám szóltak, hogy kicsit vegyek vissza az etetésből. :(:)
7 hónapos kislány anyukája
Soha nem keltettem, ha éhes úgyis felébred.
8 hónapos baba anyukája
Nekem első baba és az elején ezzel én is bajban voltam... én volt hogy megpróbáltam felkelteni ha mondjuk már 5-6 órája nem evett de ha fáradt volt akkor teljesen mindegy volt hogy én etetni szerettem volna... teljes kómában volt a pelusozás alatt is és ahogy a kezembe vettem etetéshez már aludt is tovább egyáltalán nem érdekelte a cumisüveg. Tehát ezek után soha többet nem keltettem, kelt amikor akart. Az éjszakákat is kb 3 hetes kora óta teljesen átaludta, tehát éjszakánként 10-12 órákat aludt át evés nélkül, a védőnő azt mondta nem gond, örüljek neki!
Ha besárgult volna az természetesen teljesen más helyzet lett volna, de mivel ilyen nem volt ezért hamar rájöttem, hogy had aludjon tudja Ő mikor mire van szüksége...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!