Annyira elvagyok keseredve. Más is járt így?
1. nem vennék 100 ezerért babakocsit, mert felesleges
2. ha mégis, akkor megnézném mielőtt megveszem
3. vidd vissza
Nem akarlak megbántani,mert látom,hogy már így is eléggé el vagy keseredve,de 100 ezer forintért szerintem is túlzás egy babakocsi.Ebből az esetből csak tanulhatsz:Máskor,mielőtt megveszel valamit,legyen az drága vagy olcsó,mindíg próbáld ki,vagy kérd az eladó segítségét.És máskor próbálj meg ésszerűen költeni ilyen dolgokra.
Remélem visszaveszik.Sok szerencsét!
ha visszaviszi, mit mondjon az eladónak? nincs mire hivatkozni. sajnos ez szopacs...
hülyeség ennyi pénzért babakcsit venni.
mi 50-ért vettünk (Pierre Cardin), 10 hónapja használjuk, tökéletes.
Szerintem nem fogják visszavenni. hirdesd meg kicsit olcsóbban, hátha el tudod adni. Én is így jártam, bár jóval olcsóbb babakocsit vettem. gyorsan eladtam és az új gazdája nagyon boldog vele!
Nem kell lehurrogni ha ennyiért vette a babakocsit.
sok sikert!!!
Élőben nem ismerem a babakocsit, de rákerestem. Azt írja hogy a sportrészben van szűkítő, azt kivetted belőle?
Amúgy azt nem hiszem el, hogy a sport részébe nem fér bele, mert az én 8,5 kilós kislányom ennél kisebb sportkocsiban utazik.
Mondjuk így utólag okos az ember, de elég hülye választás volt. Írja is hogy csak fél éves korig használható a mózes abban az esetben ha "átlagos" méretű babád van, és ha nagyobb? 3 hónapos babát pedig nem célszerű sportkocsiban vinni, főleg hogy nem dönthető vízszintig.
Én 40.000 forintért vettem kétfunkciós babakocsit, kislányom már 9,5 hónapos, de ha elalszik benne még mindig el tudom úgy fektetni vízszintbe, hogy nem lóg a lába.
Szóval szerintem már semmit nem tudsz csinálni, csak szívni a fogad.
Bocsi ha nyers voltam, de nem tudom megérteni miért jobbak a 100.000 forintos babakocsik, amik használhatatlanok.
Szia!
Visszavinni már nem tudod, de eladni talán igen. Sajnos így is bukni fogsz rajta. Tdom így utólag könnyű okoskodni, de nem mindíg az ár a lényeg!
Szerintem is próbáld meg eladni, és venni egy jobbat, olcsóbbat. Egy 3 hónapos babának még nem nagyon kéne sport részben feküdni.
A mi kocsink 41000 Ft volt, még ezt is sokallottam érte, de megérte. Noname, de bírja a strapát. Nagyon szeretjük.
Az ismerősöm ugyan nagy kocsit vett, de azt hiszem egy hónap után el is adta, neki azért volt baja a kocsival, mert baromira nagy volt, és nehéz.
Vissza nem tudta vinni, de egy használt babaholmit is áruló babboltban lehet be tudod cseréltetni.
(Kiskunhalason tudok egy ilyet, ahol beveszi X összegért, de lehet becseréli, Xnek megfelelő mértékben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!