Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen lehet ez a babakocsi?...

Milyen lehet ez a babakocsi? Soha nem hallottam még róla.

Figyelt kérdés
[link]

2012. ápr. 12. 14:29
 1/9 anonim ***** válasza:
40%

Szia!

Azt nem tudom, hogy ez pont milyen, de amit mi vettünk majdnem ugyanígy néz ki, csak az egy kicsit olcsóbb volt. A baba még a pocakban van, így még nem tudom használni, de szerintem nagyon jó lesz.

Itt a link, ahol mi vettük: [link]

Üdv: 26 hkm

2012. ápr. 12. 14:49
 2/9 anonim ***** válasza:
50%
én sem hallottam még róla, de én már megjártam a 4 kereküvel, most 3 kerekűt keresek ( mindig akadtak az első kerekei)
2012. ápr. 12. 14:50
 3/9 anonim ***** válasza:
88%

Sziasztok!

Nem láttam még ezt a fajta babakocsit élőben de a leírása alapján engedjétek meg,hogy pár dologra felhívjam a figyelmeteket:

A babakocsi vázszerkezete önmagában 11,2kg.Nem tűnik elsőre soknak.DE!

plussz rájön a mózes ami még plusz 5,2, és még a baba benne sincs.Még nem voltál közértben,nem vettél semmit de máris cipelsz/tolsz a gyerekkel együtt kb.20kg.-ot!

Ez rengeteg!

Ha nem kell cipelned be a lépcsőházba pl.még akkor is sok.Főleg egy latyakos sáros járdán tolni kész edzéssel ér fel.

Nekünk az első babakocsink összesen volt 9kg és mire megpakoltam(azért nem rogyásig,csak apróságokkal)a gyereknek egy plusz pulcsi,esővédő,nekem innivaló,stb.már jó dög volt az egész.Eladtuk és vettünk egy kisebbet.Ég és föld a kettőt napi szinten használni.Ezt kismamaként nem gondoltam volna.Az üzletben,de még otthon is olyan simán tologattam,forgattam(üresen,és ez fontos!)hogy hihetetlen.Na majd amikor belekerült álmaim hercege akkor jöttem rá,hogy erre talán fel kéne hívni tapasztalatlan anyuka jelöltek figyelmét!És ne haragudjatok hogy lehurrogom ez a babakocsit,csak tényleg a valós dolgokra,a praktikumra akarom felhívni a figyelmeteket.Mert bizony a gyerek súlya is növekszik ám olyan rohamosan,hogy ha a sétára fogtok gondolni,már az öltözéskor elmegy a kedvetek az egésztől.És ez is szintén tapasztalat!

Aki babát vár és már vettek ilyet vagy hasonlót azoknak sok örömet kívánok benne,és remélem nem lesz igazam.Ismétlem,csak a saját tapasztalatomat szerettem volna megosztani veletek.

Boldog babavárást!

2012. ápr. 15. 15:06
 4/9 anonim ***** válasza:
72%

én meg amiatt nem szeretem, mert mózes... kb. 3 hónapig tudod használni, utána majd elkezd sírni a babád, hogy nem lát ki. az autósülésben sétáltatni meg nem igazán tesz jót a babának. mi meg egy sokkal egyszerűbbre cseréltük le, olyanra, amiben hason kilát a baba, így hason utazhatott, míg nem erősödött meg annyira a háta, hogy döntött háttámlával utazhasson. + pont tél volt, így jó nagy kerekeset vettünk, amit lehet tolni a sárban is. Az más kérdés, hogy mikor megtanult ülni azt is cserélni kellett (szintén súly problémák) egy sima sportkocsira. ez utóbbit használjuk, 7 hónapos kora óta (azóta ül). most 2 éves a kisfiam.

Szóval mi nagyon megjártuk babakocsi terén és egy barátnőm szintén így járt, tőlünk kérte kölcsön a 2. babakocsinkat, szintén a hasalás lehetősége miatt.

ilyesmi, csak retrus [link]

2012. ápr. 15. 15:50
 5/9 anonim ***** válasza:
59%
nekem hasonló van. Valóban nehéz, de nem tolás közben. Még akkor sem, ha 30 kg az összsúly. Viszont ha babával együtt cipeled a mózest, akkor meg fogsz szakadni. Én a 2-ról cipeltem le a mózest, mert a vázat a kocsiban tároltuk. 6.5 hónapos és még mindig a mózesben fekszik. Nem reklamál, kb 9 kg és még mindig elfér benne. Ennek is állítható a háttámlája. Ha kertes házban laktok vagy van lift, akkor nem lesz vele gond.
2012. ápr. 15. 17:04
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia!

A mózes csak akkor jó,ha kicsi babád van. Én sem venném meg még egyszer.Mi nem ezt hanem 2szer ilyen drága kocsit vettünk, mózesest. Az én "kis" drágám 2 hónaposan már 7 kiló volt, majd 3 hónaposan kinőtte a mózest. Jó, hogy nem átlagos méretű,de ez nálatok is benne van a pakliban. Nekem se mondta a kutya se,hogy ekkora babát növesztettem a pocakomban:)Azóta új babkocsink van...

2012. ápr. 26. 12:30
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekünk nagyon hasonló van. Annyiban különbözik ettől, hogy a miénk 4 kerekes, és a váza így is könnyebb (9 kg). Minden másban teljesen megegyezik ezzel.

Ha érdekel: Anmar hilux

2012. ápr. 26. 22:39
 8/9 anonim ***** válasza:

Most olvastam a többi választ. A leírásban ott van, hogy nagy méretű mózes!! ...és tényleg nagy méretű! Fiam 7 hónaposan 9 kg volt, és kényelmesen elfért benne még akkor is (tél volt).

A kocsit taszigálva meg sem érzed a súlyát, viszont ha emeletre akarod használni (gyalog), akkor gáz!

2012. ápr. 26. 22:46
 9/9 anonim ***** válasza:
igy van, ahogy az utolso irja. Mondjuk nekünk nem ez, hanem egy dragabb fajta van, de a majd' 9kilos, 72 centis, 7 honapos lanyom meg a mozesben van.
2012. ápr. 27. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!