Hogy tehetem könnyebbé?
Sziasztok.
Kisfiam lassan 2 hónapos lesz,és szeretnék tanácsot kérni.
Nagyon sokat fáj a hasa,ez a probléma kezelve van,de lassan Ő már hisztizik ha nem az van amit akar.(Kézbe lenni)
Nincs éjjelem nappalom,mert sír ha nem lát.Próbálom csak akkor kivenni az ágyából,ha fájdalmasan sír,de ha sikítozik az ágyába nyugtatom meg,(ha tudom)ha nem sikerül várok amíg megnyugszik,aztán megyek be hozzá.
Éjjel alig alszom,és néha már nem bírom.Feszült,kialvatlan vagyok,az idegbaj kerülget,nem tudom mit csináljak,mert ezt a feszültséget a Manóm is érzi.
Ha tudok aludni éjjel egy huzamba 4 órát,akkor nincs gond,de ha nem,a nappalok is megviselnek.
Ti hogy vészelitek át?Hogy kezelitek ezt a feszültséget?Vagy csak én vagyok türelmetlen?
Köszönöm előre a tippeket.
Szia.Köszi,de sajna felíratni nem fogom tudni.
Ugyanis infacolt kapott elsőnek,ami nem használt.
Amikor mondtam a dokinak hogy Gripp Watert kap,majdhogynem lecseszett.Ez azért használ,este meg espumisant kap.Meg persze torna is van.Lassan talán még jobb lesz,hisz sokat javult a kezdetektől.
Köszönöm a segítséget.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!