Ez már túl sok nekem? Hogyan tehetném könnyebbé?
Hát remélem elmúlik, és elmúlik mert a lányomnál elmúlt. De most megint itt tartunk mi is az 1 éves ikerfiaimmal. Fogzik az egyik biztosan, nappal is nyügik többször, éjjel meg rengetegszek kel mindegyik, és szinte mindig szopi kell hogy visszaaludjanak. MÁr én is hulla vagyok, meg a párom is, mert ha egyszerre kelnek ő sem ússza meg. Szegény.
Kitartás mindenkinek, aki hasonló cipőben jár.
Biztos lehurrognak, de nevelés kérdése is. Persze a fogzás, meg a betegségek az más.
Amúgy még ha a szülő is hibázik, akkor is elmúlik egyszer, szóval fel a fejjel. :)
Úgyis mindenki a jót akarja a gyerekének. :)
Amúgy mennyi idősek vagytok?
Én nme hinném hogy a szeparációs szorongás neveleés kérdése...?!?!?!
De hidd el el fog múlni!Nálunk 6 hós korától tartott 13,5 hós koráig!Elég rosszul esett mikor nekem előtte este 9- reggel 9-ig aludt! :(Elkényeztetett aztán megmutatta ki az úr a háznál :)
De elmúlt!Csak szerintem nekik is sok, fáj a foga, de ha nme az akkor fél, akkor sötét van, akkor anya kéne, meg cici....Szóval én nagyon sajnáltam sokszor!
Én ebben az időben magam mellett hagytam mikor először felébredt éjjel!1 hónapig csanáltam hogy nem hanem átjártam, de se ő se én nme aludtunk!Mikor totál ki voltam merülve elaludtam szopi közben így ő is ott maradt mellettem!És reggelig aludtunk!Akkor nálunk ez volt a megoldás!Este mindig az ágyába tettem,és mikor éjjel kelt akkor került át!DE 13,5 hós korától megint a saját ágyában alszik!Szóval nem szokott oda!Szüksége volt rám én adtam magam, és bevált!Elmúlt és minden visszaállt a régibe!
20 hós lesz holnap, még szopizik!
Nekünk ilyen időszakokban a hordozás segített (mei tai).
Mindig megnyugodott, ha rajtam volt.
Bár éjszaka nem kötöttem magamra, úgyhogy az éjszakai elalvással nem tudtunk mit kezdeni, egyszer csak elmúlt...
Nekem most volt 9 hónapos és akkor eddig szerencsém volt.
Igaz, hogy van amikor fel kel éjjel, de 5 perc szopi után bekómál és 5 és 6 között szokott kelni. Ha egyszer-egyszer rá kell hagynom a nagyira, akkor sem volt gond. Persze ebből nincs rendszer, talán kétszer volt ilyen.
Nem lehet, hogy nincsenek sokat emberek között és az anya mindig vele van és azért jön elő ez a "szeparációs szorongás"? Ne támadjatok le, nem kötekszem. :)) Csak egy ötlet. Bár 4-5 hónapos koráig én sem mozdultam ki a lakásból, csak a napi sétára és a látogatókat is meg tudom számolni egy kezemen. Szóval lehet, hogy tényleg szerencse kérdése.
azt mondják max. másfél 2 éves koráig tart.
Én is sírni tudnék a fáradságtól.
Fogzáskor órákon keresztül fenn van éjjel.
Most rásóztam anyukámra egy pár napra, mert ki vagyok. Úgyhogy én is meg a cici is pihen pár napig.
A fiam 15 hós szinte egyész nap beszél,de csak azt mondja anya. És folyton szeretget. Most épp ebből merítek erőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!