Hogy tehetem könnyebbé?
Sziasztok.
Kisfiam lassan 2 hónapos lesz,és szeretnék tanácsot kérni.
Nagyon sokat fáj a hasa,ez a probléma kezelve van,de lassan Ő már hisztizik ha nem az van amit akar.(Kézbe lenni)
Nincs éjjelem nappalom,mert sír ha nem lát.Próbálom csak akkor kivenni az ágyából,ha fájdalmasan sír,de ha sikítozik az ágyába nyugtatom meg,(ha tudom)ha nem sikerül várok amíg megnyugszik,aztán megyek be hozzá.
Éjjel alig alszom,és néha már nem bírom.Feszült,kialvatlan vagyok,az idegbaj kerülget,nem tudom mit csináljak,mert ezt a feszültséget a Manóm is érzi.
Ha tudok aludni éjjel egy huzamba 4 órát,akkor nincs gond,de ha nem,a nappalok is megviselnek.
Ti hogy vészelitek át?Hogy kezelitek ezt a feszültséget?Vagy csak én vagyok türelmetlen?
Köszönöm előre a tippeket.
amikor ennyi idős volt a kisfiam, akkor én is azt hittem, hogy nem létezik, hogy mindig fájdalma legyen!
most már tudom, hogy tényleg fájhatott a pocija, még ha nem is olyan mértékben, mint amikor sikítva sírt
én is azt hittem, hogy hiszti
de hidd el, ilyenkor még nincs hiszti!
Köszönöm a válaszod.
Este hiszti nincs,csak nem alvás.Nappal már szerintem van,mert ahogy kiveszem az ágyból csönd van.Pocakra mi is tornázunk,akkor természetesen vele vagyok ha fáj neki.
Nem hagynám úgy magára.Az biztos hogy biztonságba érzi magát velem,de nagyon félek,hogy így mindig igényli majd anyát,és nem fogom tudni mellette elvégezni a háztartást
Elsőnek!
Van kengurunk erősebb fajta,de még nem tartja magát annyira hogy beletegyem.
Te nem érezted úgy,hogy szétesel?
nem voltál feszült,főképp a kialvatlan napokon?Próbálok Én nyugodt lenni,de néha már nagyon nehéz tud lenni.
Hogy kezeljem?Első baba,IMÁDOM őt,de néha megtudnék szökni,egy kis időre.
Adamo babahintában nagyon jól elvolt a hasfájós picúrom. Csak ajánlani tudom! Kicsit drága de megérte.(28.000 Ft kompletten, állvány nélkül14.000Ft ajtóra, mennyezetre szerelhető) Egy nap volt míg megszokta, hogy nem a kezemben van, hanem csak ringatom, de aztán akár órákig is el volt benne, jókat aludt. És én is mellette. Most 10 hósan kilógó lábban is 1,5-2 órát alszik benne kényelmesen.
Én is nagyon kivoltam a se éjjel se nappaltól ezért azt mondom megérte. Akár éjjel is bele tettem, megnyugtatta a ringás.
Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm a válaszát.
Már csak arra lennék kíváncsi mi az a papaverines oldat,hol tudom beszerezni,mi célt szolgál,és kb mennyibe kerül.
Én is NAGYON haragszom magamra a türelmetlenségért,de igyekszem kezelni a helyzetet,hisz olyan pici még,nem kell hogy érezze ha anya gyogyi.
Még egyszer köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!