oldaltáskát szeretnék vinni de nem akarok félvállas lenni
ezért nem vinnék tankönyveket amik nem kellenek meg annyi füzetet sem
gondoltam iratlefűzős műanyag zacsis mapopára , abból 1-et vinék, de hogy írnék bele
ötleteket minden téren várok, köszönöm
2010. júl. 24. 21:34
1/9 anonim válasza:
Ezt inkább írd az egyébhez annyira gagyi....
2010. júl. 24. 21:36
2/9 anonim válasza:
Szerintem ne kockáztasd meg, nekem már volt elferdülve a gerincem, hat hónapig jártam csontkovácshoz, és kb. 4 hét alatt ferdült el a gerincem egy ilyen táskától. Nagyon veszélyes, és akármilyen divatos, szerintem mégis jobb a másik.
2010. júl. 24. 21:38
3/9 anonim válasza:
én könyveket alapból nem vittem
volt nálam mindig 2 füzet azt cső
2010. júl. 24. 21:39
4/9 anonim válasza:
Ez a könyveket nem vinnék dolog baromira ki tudja akasztani a tanárokat, úgyhogy nem ajánlom. Volt nálunk két csaj, megbeszélték, hogy az egyik a tankönyvet viszi, a másik a munkafüzetet, hogy elférjenek a kistáskájukban. A tanároknak rendesen dagadt a fejük minden egyes alkalommal, mikor észrevették, hogy már megint. A mappa megintcsak hülyeség, mert a lapokat ugyanúgy el kell vinned, mintha füzetet vinnél, a súlyán nem változtat. Szóval szerintem mondj le az oldaltáskáról. Egy hátizsák amúgyis sokkal kényelmesebb és könnyebben kezelhető szerintem.
2010. júl. 24. 21:40
5/9 anonim válasza:
Jó a válltáska is, csak keresztbe általvetve kell hordani, úgy nem leszel görbe tőle és nem fájdul meg a hátad.
2010. júl. 24. 21:41
6/9 A kérdező kommentje:
de nem kell vinni minden órára tk-t azért mondtam és nálunk a tanárok mondták h egyik könyvet akk a másik atlaszt hozzon
de szövetkabáthoz nem jó egy nagyon sportos hátizsák
és csak akkor vinnék oldaltáskát ha nem nehéz a táskám,kb hány kg lehet egy oldalban??amit elbír a gerincünk is
2010. júl. 24. 21:43
7/9 anonim válasza:
Most divatbemutatóra mész vagy iskolába? Mi leírtuk, hogy nem biztos, hogy tetszeni fog a tanároknak, ha a könyvön, vagy a füzeten spórolsz. Nálunk pl. azt sem szerették, ha minden tantárgyat egy füzetbe írták. Te döntesz.
2010. júl. 24. 21:46
8/9 anonim válasza:
"Jó a válltáska is, csak keresztbe általvetve kell hordani, úgy nem leszel görbe tőle és nem fájdul meg a hátad.
"
Nem. Ugyanúgy elferdül a gerinc a kiegyensúlyozatlan terhelés miatt, én már csak tudom, én vagyok a csontkovácsos válaszoló. Nagyon veszélyes, és fájdalmas tud lenni. Ne kockáztass. ÉS egyetértek az előttem szólóval: Divatbemutató vagy iskola? :)
2010. júl. 25. 07:18
9/9 A kérdező kommentje:
és mindegy milyen hátizsákot veszek akkor??
mert az oldaltáskát így nem hordaám szívesen minden nap mondjuk 1-2 alkalommal hetnte ha a legkevesebb cuccot kell vinni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!