Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Citromsárga gyerekszoba...

Citromsárga gyerekszoba másfél éves kislánynak?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszene, párom viszont azt mondja, nem lányos! De én kiegészítőként micimackós szivacs figurákat ragasztanék a falra, meg adott a kék sötétítőfüggöny! És szerintem úgy jól nézne ki, csak párom elbizonytalanított! Véleményeteket leírnátok a színről?
2012. ápr. 9. 11:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
71%
12.27-es vagyok. Nekem, ha lányom volna akkor sem lenne rózsaszín habos-babos szobája. Kiráz a hideg tőle. Maradj ennél a semleges színnél, ha Neked ez tetszik. Esetleg lehet még nap sárga vagy zöld.
2012. ápr. 9. 13:48
 12/18 gabszem ***** válasza:
76%
Az én babámnak is élénk citromsárga szobája van, mi állatkás falmatricákat, falilámpát raktunk rá, világos bútorok vannak és cseresznyeszínű parketta.
2012. ápr. 9. 17:25
 13/18 anonim ***** válasza:
73%
nekünk is citromsárga a fal, narancs, és egy zöld szőnyeggel, fenyő bútorral, micimackós függöny (abban is zöld van) falimatricák, világos parketta. mindenki a csodájára járt. a zölddel gyönyörű
2012. ápr. 9. 23:15
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező pontozott le vajon mindenkit?
2012. ápr. 9. 23:30
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Aki lepontoz,egyszer írjon már indokot is. A kérdésre válaszoltunk,véleményt írtunk. Csak azért lepontoz,mert nem egy a véleményünk! Hát tegye! Én lesz@rom a toplistát. Segítséget kérni és nyújtani nézek föl erre az oldalra,de a kis pontozóbíráink nem bírnak magukkal! :)))
2012. ápr. 10. 07:58
 16/18 A kérdező kommentje:
NEM, én senkit nem pontoztam le! És nem tudom, kinek jó ez a szórakozás, hogy lepontoz itt mindenkit! De sajnos már több kérdésnél is észre vettem! Miért csinálod ezt, kedves lepontozó? Gondolom, nem az anyukák közé tartozol, hanem akik szórakozni járnak fel az oldalra! Az ilyeneket kitiltatnám! Amúgy köszönöm mindenkinek a válaszokat! Megerősítettetek benne, hogy citromsárgára festessem a szobát! Majd teszek fel képet a "végeredményről", bár szerintem majd csak pár hét múlva kezdünk bele! Köszi mindenkinek!!!
2012. ápr. 10. 11:08
 17/18 A kérdező kommentje:
Így utólag is én mindenkinek nyomok egy zöld kezet, hogy a kedves szórakozónak ellen tegyek, pedig én nem szoktam se zöldet, se pirosat nyomni! Még egyszer köszi mindenkinek!
2012. ápr. 10. 11:10
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
akkor nyomjunk egymásnak zöld kezet. én megtettem.
2012. ápr. 10. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!