Egyszerűen nem tudok dönteni gyerekszoba fallal kapcsolatban. Másfél éves kisfiúnak mit festenétek fel?
Mindenképp rajzolni-festeni szeretnék neki a falra, de már 3 hónapja nem tudom eldönteni hogy a téma mi legyen. Nem azt kérem hogy ti mondjátok meg, csak annyit írjatok hogy ha másfél éves fiatok lenne, ti mit rajzolnátok fel.
Nemcsak 1-1 alakot szeretnék, hanem egy komplett képet háttérrel. Nehéz, mert ha ez nincs meg, akkor addig nem tudom azt sem, hogy a falvédő milyen legyen.
Még eléggé kicsi de szerintem ha komplett képet akasrsz felfesteni akkor egyszerűen fesd fel az erdő állatait a fák közé, ( őzike, nyuszi, mókus, mackó....stb csörgedező patakpartra, virágokat, szép piros pettyes gombákat, a plafonra festhetsz napocskát, felhőt, holdat, csillagokat.
Vagy rajzold fel a hófehérhét és a törpéket ahogyan sétálnak az árnyas fák között hegyoldalban, kezükbe lapátot, vödröt, csákányt ahogyan a bányába indulnak, köréjük kismadarakat, pillangókat.
Vagy rajzold fel a Disney micimackót egy csupor mézzel, mellé a nyuszit, malackát, fülest, tigrist kosarat, enni-innivalót ahogy egy nagy fa tövében egy kockás pokrócon vígan lakomáznak a napsütéses, bárányfelhős égbolt alatt.
Esetleg régebbi mesehősök, mint Vuk. Vagy a 101 kiskutyából néhányat, ahogy rosszcsontkodnak. Nálunk Micimackó a sláger, azok vannak a falon a barátaival.
De unokaöcsém verda mániás, így neki egy jópár autó van a falon a Verdák meséből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!